Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

zrobiłam duże łyki oliwy

Polecane posty

Gość

i mi niedobrze, niewiem jak ja to wytrzymam :O:O

Gość Weronika- weronka
z ciekawości a po co?

Gość pewnie miała zatwardzenie

Gość
nie wiem jak ja to wytrzymam na dłuzsza mete 😭 ladacopanuj :O

Gość humorek na dziś
Uje** a misia pszczoła O ty k*** misiu woła Za te męki za te bule Roz*** wszystkie ule... :)

Gość
BNB a może tzo innego mi urośnie i nie bedzie sie ciagac a sterczec ? :classic_cool: :> pśp --> totez dlatego krypto :classic_cool: tutaj ćwicze utrzymuwanie pozorów , polska to nie kraj dla pedauek :( 22 letni --> znajdż lepsze :classic_cool: :>

Gość
rozdział z oliwą masz juz za sobą ? :classic_cool: z autopsji wiesz że nie pomaga ?:(

Gość
cóz liczyłam że mnie troche rozłąduje , :( no ale trudno bede czekać na wyniki Twojej pracy badawczej

Gość
pśp pikietowałas w Krawkowie ze sztuczna pohfą w kieszeni ? :classic_cool:

Gość
BNB fstydź sie,:classic_cool: w ramach pokuty dzisiaj notza gdy bedziesz juz lezał łozeczku Twoją dłonie zamiast pod kołderką złaczą sie razem by wtym pięknym akcie modlitwy " aniele boży" oddac cześci chwałe , a przedewszytkim prosic o przebaczenie Boga za użycie publicznie tak niestosownego i beszczeszonego słowa

Gość
pśp to pewnie nie jeden gruby ptaszek próbował na Twej twarzy wylądowac ?:classic_cool: co one za biedne życie mają,:( a to spotkania pierwszego i ostatniego stopnia z samolotami , a to niekruszace sie kebaby nowej generacji w zwiazku z czym jedynym pozywieniem pozostaja pety ,a to jakieś sztuczne gniazda na brodach jakis dziwnych ludzi :>

Gość
a chcesz sie nauczyc ? :classic_cool:.

Gość
nad tym wyzej długo myślałam całe bite 12 minut, ciezko stworzyć tak dugie zdanie żęby jeszcze miało sens :classic_cool: doceń to [:classic_cool: :>

Gość
chłopaki nie opuszczajcie mnie 😭 :classic_cool:

Gość
to musiałby być ptak dalekowzroczny żeby takie maluchy z takiej wysokosci zobaczyc :classic_cool: :O zresztą kto powiedział ze ja chce robic ze swoich tyztków pas startowy ? :classic_cool: wiesz w ramach odwetu zeszłabym niżej po Twoim ciele tam na pewno jakies ptaki by z chęcia wyladowały :classic_cool: ale sie wstydze :p :>

Gość
no i żeby Was tutaj utrzymac to nie pokaze :classic_cool: zostańcie dla zasady :classic_cool: chce sie troche w meskim towarzystwie poobracac :classic_cool: :>

Gość
dobrze nie zjade, ale wtargne bolesnie bez pytania :classic_cool: a za tamto to sie kurfa obraziłam 😭 :> mam Ci powiedziec do czego to Twoje golone czoło i włochata broda sie nadają ? :(

Gość
no to Ci mówie że do niczego sie nie nadaja ooo :P powiedz jej, niech też ma dobry dzień jak my:classic_cool: i przy okazji zrobisz dobry uczynek co pewnie zdarza Ci sie nieczesto :classic_cool: :>

Gość
na razie offtopowo : kurfa zgubiłam nasz temat :O :( chyba że spełniły sie tamte grozby i zamiast Twojego osmalconego tyłka usuneli nasze wszystkie :(

Gość
no myślałam że sie jorniesz (:classic_cool: )żeby mi podac linka, :O ale chyba przeoczyłam Twój wskażnik ajkiu :O wiesz najpierw "nasze" tematełe , a skończy sie na "naszym "łózku :classic_cool: :>

Gość
naszym wspólnym dwuosobowym :classic_cool: 👄:>

Gość
letze na Ciebie jak mucha bzbz do tej qupyy co ja codziennie jak opisywałas na śniadanie jesz :> 👄 pśp więc jak krowie na rowie albo kobiecie z łoniakami na twarzy:classic_cool: ;)( to było obrzydliwe fakt, wiecej tak nie bede:O ) : podaj mi prosze linka to tematu na którym zbierznie równolegle rozmawiałyśmy p.s.p robi sie lubieżnie mozesz włączyć tryb niewidoczny ? wiem ze mozesz 👄 chyba nie chcemy żeby inni na to patrzyli :classic_cool:

Gość
przepraszam wzmoże swoją obserwcja na Tobą i Twoimi poczynianiami ,a na raziew związku z tym życze smaczengo :) :( chlip' czekałam na to całe swoje 19 lat nie każ mi wiecej 😭 👄 chyba że sie chcemy ekshibicionizowac? i nie udawaj że Ci zniknął bo widziałam jak sie na nim kolejno udzielasz :classic_cool: :>