Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość comijest

nie wiem co mi jest ale może ktoś ma podobnie?

Polecane posty

Gość comijest

nie potrafię się na niczym skoncentrować, zrobić jednej rzeczy do końca, z cierpliwością..czasami w ogóle mogłabym nic nie robić, z nikim nie rozmawiać a z drugiej strony jedynym moim ratunkiem jest własnie ciagle przebywanie z ludźmi bo jak jestem sama w domu to od razu dopada mnie taki smutek, że mam ochote płakać ale tez nie jestem w stanie. musze robic projekty na studia a wystarczy, że zrobie pare kresek odkładam wszystko i robie cos innego. dzisiaj oddalam do biblioteki ksiazki ktore mialam 2 tyg i moze przejrzalam 1 str potem chodzilam i szukalam czegos co bym mogla od razu przeczytac i mimo ze znalazlam pelno rzeczy to i tak przeczytam zdanie i juz cos mnie odrywa. poza tym zasypiam najwczesniej o 4 bo inaczej nie dam rady mimo ze serce mnie boli i z tego wszystkiego to najlepiej sie czuje jak sie napije i zaczynam sie tylko bawic i zapominac o wszystkim. nie wiem czy to jest deperesja ale strasznie mnie męczy ten stan bo mam pelno rzeczy do zrobienia ktore naprawde lubie ale nie potrafie nie na tym skupić..

Gość nie rob sobie jaj

Zbadaj tarczyce -może to hormony a może po prostu taki twój urok

Gość gość
odezwij sie do mnie na gg :D

Gość comijest
niedlugo mam miec badania hormonalne ale ja sie czuje jak jakis len pusty jak potrafie przez caly dzien tylko wstac o 15 wykompac sie i wyjsc i tylko widze ile mam pracy do zrobienia wszystko pozaczynane albo nawet nie zaczete a najgorsze ze kocham to co robie tylko nie jestem w stanie sie na niczym skupic w dodatku mi sie miesiaczka zatrzymala na pare miesiecy i sie czuje wiecznie zestresowana a naprawde nie mam czym :(

Gość comijest
???????????????

Nie łam się to zwykle dotyczy właśnie hormonów dostaniesz tabletki i po krzyku.Też tak miałam- kompletne zero orientacji w przestrzeni

Gość wykapac sie
wykompac sie :( ?????

Nigdy nie badałam poziomu hormonów. Wiem, że pogoda wpływa na mnie. Jestem zdekoncentrowana i cierpię na lekkie natręctwa. Potrafię przez roztargnienie podać narzeczonemu na obiad dwie rózne zupy

Nie masz pojęcia jak się czułam kiedy komuś tam miałam podać swój adres a ja nie mogłam przypomnieć sobie nr mieszkania To dopiero odlot

Gość fgyhyui9po
No uwazam ze powinnysmy sobie podac dlon :) mam podbnie tyle ze ja nie pije, a i z ludzmi ostatnio tez nie hcce mi sie spedzac czasu :) poza tym ejst tak samo jak u Ciebie :) mecze sie z tym wszytzskim, jestem ciagle zmeczona, wlosy wypadaja mi coraz bardziej, i wogole cierpi na tym moja glowa i cale cialo ;/ Wczoraj plakalam chlopakowi z ramie caly wieczor;/ nawet nie umialam mu wytlumaczyc co mi jest ;/

Gość fgyhyui9po
Mania, jestes jakaims psychologiem ? to ze mna tez mozesz pogadac , moze mnie uleczysz z tego stanu

Gość comijest
ja nie wiem jak to wytlumaczyc ale jesli cos lubie robic a nie mam do tego mobilizacji i nie jest to lenistwo to co?