Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiarowski

czy to prawda, że samotnej kobiecie rzuca się na mózg brak spermy

Polecane posty

Gość Niewiarowski

i kobieta w wieku 35 lat (panna) zaczyna odczuwać brak koleżanek i zaczyna widzieć przystojne zmory leśne ? nie radzę żadnej kobiecie ciężarnej pójść do pani ginekolog , która jest samotną panną , powiem Wam jedno , szkoda dziecka i mam na to przykłady :(

Gość Oczywiście że prawda
i mózg się lasuje...:D

Gość hehehe cos w tym jest
mnie odwla totalnie ale wclae sie z tym nie kryje, ze to przez absencje:classic_cool:podrywam kazde portki jakie tylko na swj drodze spotkam😭

Gość człowiekowi odwala
gdy nie ma celu w życiu, mogę to potwierdzić a tego można nie mieć nawet będąc mężatką.....

cele mozna sobie wyznaczac, dazyc, osiagac? co nie przeczy tez temu, ze mezatkom tez czasem doskwiera brak powiedzmy bliskosci

Gość człowiekowi odwala
teoretycznie można sobie cele wyznaczać ale zdarza się że niektórym wydaje się że nie widzi żadnych celów....tak może być np w depresji lub wtedy gdy człowiek podświadomie czuje że "odstaje" od ogółu społeczeństwa: np nie ma żony/męża nie ma dziecka nie ma dobrej pracy niczego się nie dorobił itp..... każdy z taką sytuacją radzi sobie inaczej, jedni nieźle a inni w ogóle sobie nie radzą

Gość mi nie odwala

nie siedzimy u nikogo w glowach a to ze brak sexu przeklada siedelikatnie mowiac na inne sfery zycia jest udwowdnione, wiec nie zagelbiajmy sie, bo teza jest nie do obalenia. spac

Gość ło matko i córko
a jak ma się 35 lat i nie jest się zamężną, ale ma się, że tak powiem kontak ze spermą, to co wtedy?? :P

Lo matko:P:P:P chcesz polemizowac, czy tylko tak sie szczepiasz i mnie wkurzasz, ze masz sperme:D

Gość ło matko i córko
czepiam się tego, że niektórzy utożsamiają sex z posiadaniem małżonka i na odwrót :P

sie nie szczepiaj bo zle czytasz:P zaleznosc se ubzduralas:P jak to Ty malpo to😠