Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrozna

co dla oszusta daje to, że

Polecane posty

Gość co oszustowi
debilko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ostrozna
pisze ze mna juz ponad 2 mce na gg, smsy, nie zamierza sie spotykac,ani dzwonic? tylko smsy,po minimum sto dziennie, gdy planujemy spotkanie, on JAK ZWYKLE wymysla cos, jakis powód..tk jest co tydzien w dniu gdy ma przyjechac cos wymysla.. gdyby to byl oszust-co im to daje w zyciu, non stop do mnie pisze, o tym co robi gdzie jest, pyta o mnie to samo, staje sie zazdrosny, ale jak prosze o rozmowe telefoniczną... wpada w lekką zllosc,pisze ze nie lubi gadac przez tel,potem pisze ze ma glosnik zepsuty, potem ze kupi nowy tel..za kazdym razem cos innego... lub milczy i czeka az mi przejdzie...jest mily i opanowany,umiejetnie zmieni temat,pokazujac mi jakis inny problem i koniec rozmowy o rozmowie przez tel...dodam ze ma 23 lata a ja 25. ale co im to daje w zyciu? nie chce spotkania, nie chce rozmowy...same smsy?

Gość Randman
Po prostu jest brzydki jak siedem nieszczęśc albo to 15 letni szczawik. Widze że pewnie poznałaś na czacie? Jak w ciagu kilku pierwszych dni znajomości nie ma spotkania to na pewno cos jest nie tak. Daj sobie z nim spokój i zgraj sie ze mną :)

Gość ostrozna
tak sie sklada ze mam jego zdjecia,mnostwo zdjec,poznalismy sie przypadkiem na portalu pewnym i tak zostalo....i jest b przystojny, mial wiele kobiet,wlasnie tego nie rozumiem....

Gość kamyk niebieski
dlaczego unika rozmowy przez tel? -bo jest żonaty i żona jest obok -bo to nie jego zdjęcia i wygląda inaczej -bo ma brzydki glos przez tel. -bo jest starszy niż Ci powiedział, co też byś po głosie poznała -bo jest taki przystojny, że wszystkie laski na niego lecą i on ma ich po dziurki w nosie i jedynie chce popisać z Tobą -takie uniki, to zawsze jakiś powód z tych powyżej, chyba, że coś opuściłam.