Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SheSilvestris

Poradźcie!

Polecane posty

Gość SheSilvestris

Od prawie roku jestem szczęśliwą kobietą mojego mężczyzny. Jakiś czas przed rozpoczęciem tego związku zakończyłam długoletni związek z innym chłopakiem, który teraz od czasu do czasu daje o sobie znać, zapyta co słychać, jak się miewam itp. Ostatnio sytuacja się powtórzyła. Dodatkowo jak nigdy wcześniej zaproponował spotkanie. Co mu napisać, jak mu odmówić? Odmówić bo nie chcę się z nim spotykać, ale jak to grzecznie zrobić? Wie, że mam kogoś więc skoro mimo tego zaproponował spotkanie to użyć innego argumentu? Ten z brakiem czasu zadziała?

Nie mów, że nie masz czasu, będziesz robiła mu nadzieje niepotrzebne.Powiedz, że masz kogoś na kim ci zalezy i nie chciała byś tej osoby ranić. Ale skoro zastanawiasz się nad takimi sprawami jak mu odmówić- zastanów się czy aby na pewno z tego waszego już nic nie pozostało w tobie?

Gość SheSilvestris
Nie, nie zostało. Tu raczej chodzi o to, że rozstaliśmy się w przyjaznej atmosferze i nie chcę tego psuć i to nie wynika z tego, że coś do niego jeszcze czuję lub że mi zależy. Taka już jestem, z ludźmi chcę żyć w zgodzie...

Więc powiedz mu ,że nie chcesz ranic osoby z którą teraz jesteś.Pogadaj z obydwoma może dało by radę umówić się we trójkę? :)

Gość SheSilvestris
;P Dziękuję ale opcja w trójkę nie wchodzi w grę ;P Tak sobie myślę po co kombinować? Tak jak napisałaś szczera odpowiedź będzie najlepsza. To co było kiedyś to już przeszłość i on musi zrozumieć że tak pozostanie. Liczy się to co teraz, po co to psuć mieszając sobie i komuś w głowie i okłamując najbliższą sercu osobę.