Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradżciemi prosssze

czy test z krwi możesie mylić wykonany w dniu spodziewanego okresu?

Polecane posty

bo nie wiem czy ufac mu w 100 % czy jest szansa,że było zbyt wcześnie a jednak jestem w ciązy , test zrobiłam w 30dniu cyklu

Gość cfevrwervtcyrt
beta daje 100% gratulacje

źle mnie zrozumiałaś, bo jednostkę miałam 1, a nie jak w przypadku ciąży ponad 5.... a tak bardzo chciałabym jednak nosić w sobie dzidziusia i moje pytanie czy moge jednak byc w ciązy? a test zrobiłam zbyt wcześnie i ten poziom podniesie się za jkiś czas?

Gość Tak jak wyżej
Beta daje 100% pewności.

no chyba raczej w ciazy nie jestes ale mozesz jak chcesz poczekac z tydzien i powtorzyc a moze a nuz

w okienkupani laborantka powiedziłąm mi ,że może było za wczęsnie na test, że tak bywa..

Witam, mam podobny problem jak Ty. Test z krwi robiłam w 30 dc a cykle mam 31-32 dni, dziś jest 32dc i @ nadal nie ma. Bete wyszła negatywnie, a robiłam ją 12 dni po domniemanej owulacji. Czytałam że można już po 10 dniach ale może być również tak że zarodek może zagnieździć się od 6-12 dni a dopiero od momentu zagnieżdżenia wzrasta poziomu tego chormonu. Więc może jest jeszcze jakaś szansa? Jeśli do jutra @ się nie pojawi to w poniedziałek powtórze test z krwi. Może jest jeszcze dla nas jakaś nadzieja jak myślicie?