Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wolanieopomoc

dziewczyny pomozcie -wyszedl mi rudo-czerwony

Polecane posty

Gość wolanieopomoc

Witam jestem dzisiaj zdołowana ,aż nie wiem co pisac .Zaczne od tego ze zadko farbuje wlosy bo boje sie zmian zwlaszcza jakis diametralnych. Cos mnie podkusilo zeby zmienic kolor wlosow ,mialam sredni braz ladny ale poprostu mi sie znudzil postanowilam sobie zrobic jasny brąz ,zeby zbytnio nie ryzykowac dalam pasemko i wyszedl faktycznie taki jasny brazik bez rudosci ,na drugi dzien(dzisiaj ) poszlam zafarbowac cala glowe i zamiast jasnego brazu otrzymalam miedziany u nasady rudo czerwony -jestem zalamana ,nie czuje sie wogole wtym kolorze ,fryzjerki probowala mnie pocieszac ,wmawiac ze jest dobrze ,ze jak jeszcze raz pofarbuje to wyjda jasniejsze -dla mnie to rubin ,miedziany -rudy!! rycze od dwoch godzin czy mozna calkowicie sciagnac farbe i odzyskac naturalny kolor -czy pozostaje mi samobujstwo?pytam powaznie bo jestem na skraju zalamania Dzisiaj ide do fryzjera tylko nie wiem jeszcze do ktorego jeden fryzjer zaproponowal mi dekoloryzacja i powiedzial ze bede mogla sobie wybrac brazik jaki bede chciala i mi wyjdzie na 100% -ale to tylko rozmowa telefoniczna wiec nie wiem nawet jak ta fryzjerka wyglada a druga ktora znam i do ktorej zawsze chodzilam zaproponowala mi nalozenie innego koloru na ten zeby wyszedl cieply brazik -ale to eksperymentowanie juz mi sie srednio podba nie wiem co wybrac i do ktorego fryzjera lepiej isc do bocego czy do takiego ktorego sie zna?

Gość samobójswo
Do cholery!!!!!!!!!!!! SAMOBÓJSTWO