Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teardrop

spotkanie w rzeczywistości - strach

Polecane posty

Strasznie boję spotkać się w 'realu', po kilkumiesięcznym pisaniu przez net... Nie widzieliśmy swoich zdjęć. Nigdy nie poznałam nikogo przez internet, boję się spotkania, nie potrafię podjąć decyzji... Jakie macie doświadczenia? Warto? Wymienić się wcześniej zdjęciami? Nie widząc swoich zdjęć, z jednej strony narażamy się na rozczarowanie, z drugiej, zdjęcia wszystkiego nie oddadzą, liczę, że może być to bardziej magiczne, zaskakujące... Może zbyt mocno idealizuję, ech.:O

Gość babcia rozalia
ja spotkalam sie z facetem po ok. 3 miesieacach rozmow przez net rowniez nie widzielismy swoich fot nikomu nie polecam porazka :o

Gość Blondyyynkkaaa
nie spotykaj sie bez zdjecia... dobrze radze. Pieprz "magie" - zaskakujaco bedzie nawet ze zdjeciem, gwarantuje, bo mam kilka takich spotkan za soba...

Bez fot się nie spotykaj. Zarządaj aktualnej, nalepiej zrobionej komórka z karteczka z datą w ręku.

hm.... chyba bardziej boję się jego rozczarowania niż mojego - ja jestem dość tolerancyjna, on chyba z kolei dość wymagający. nie jestem brzydka i dbam o siebie ale nie uważam się za ślicznotkę. boję się rozczarowania na jego twarzy, a po tak długim czasie ciężko mi zaproponować wymianę zdjęć. wiem, że wymieniał się zdjęciami z paroma osobami, dochodziło do spotkań. ma doświadczenia na tym polu. chyba ustrzegł się rozczarowań. ale u nas... jakoś tak tych zdjęć nijak nie można wpleść w rozmowę... :O

Gość mowisz tak
poka fote, misiu:classic_cool:

to śmieszne, ale zastanawiałam się nad wysłaniem 'foty' komuś anonimowo... tylko, że tu nie chodzi tak naprawdę o obiektywną ocenę, wiadomo, każdemu podoba się coś innego. mogę podobać się ogółowi, a jego akurat rozczarować. i tego się chyba boję, bo ciężko pewnie takie emocje ukryć.

Gość Sakrbik
pokaż oceniymy szczerze :)

wielbiciel --> nie wiem, czy Tobie nie wysyłałam dawno temu w innym wątku... tutaj zdjęcia nie umieszczę. mogę wysłać anonimowo na maila.

nie rób błędu i bez zdjęcia się nie umawiaj...charakter charakterem, osobowość osobowością, ale wygląd wbrew pozorom tez się liczy ...chyba nie chciałabyś siedzieć 2 godziny naprzeciw kogoś, kto całkowicie psuje Twoje poczucie estetyki? ...a przecież to bardzo możliwe ;) :P

wielbiciel, możesz sprawdzić adres. tak, jak już mówiłam: wiem, że on najważniejsze dla mnie kryteria spełnia, raczej nie boję się rozczarowań, nie jestem wymagająca w tym względzie. raczej boję się rozczarowania mną.

wielbiciel ---> dzięki wielkie:D powinieneś pracować jako kobiecy psychoterapeuta chyba:p

Gość sandrakko
Jeżeli możesz to wyślij mi zdjęcie sandra5571@wp.pl, nie wiem czy kobieca ocena się dla Ciebie liczy, ale może pomoże:)

Gość sandrakko
Jesteś naprawdę ładną dziewczyną:) Taka świeża, delikatna i naturalna:) Poza tym mówisz, że inaczej się ubierasz, tylko tu taka koszulka, więc w ogóle super:) On się nie rozczaruje, możesz być spokojna:) ale szczerze? nie umawiaj się bez wymiany fotek!!!! Nawet jak mówisz, że sama nie masz dużych wymagań, to możesz przeżyć szok! nawet nie wiesz jacy czasami ludzie buszują w sieci....

Gość wlasnie teardrop sama
zaproponuj mu wymiane zdjec

Gość sandrakko
zaproponuj wymianę zdjęć, koniecznie!:)

dzięki sandrakko! :) hmmm... może macie rację... jak już będę coś wiedzieć, napiszę.:) trochę mnie uspokoiliście, dziękuję Wam! 🌼

Gość sandrakko
ja tutaj zaglądam sporadycznie, więc jak coś to napisz na e-mail czy dostałaś jego fotkę i jak wrażenia:) buziaczki:*:*:*

niczyj to był pomysł. po prostu w ogóle nie było o tym mowy... ale może jakoś postaram się to zaproponować. choć na razie sobie tego nie wyobrażam.;)