Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

kto tu nienawidzi swojego ciała ?

Polecane posty

Gość

? i komu rujnuje życie i jak ?

Gość marrrekkk
jestesmy prawie idealni przerwa ,wiec zbyteczny topik

Gość
toteż dlatego pomyślałalm o wszystkich o sobie też , wiec nie taki zbyteczny :O:O ile zebralam ? :( nitz nie zebrałąam nawet straciłąm bo dałam sie oszkac jak ostatnia naiwna idiotka 😭 :( gardze zlodziejami bardziej niż prostytukami którymi juz prawie w ogole nie gardze :( 😭 thrapi mnie moja ogólna hoojowa meska postrura 😭 :(:(

Gość marreeekkk
tylko włosy sobie wyprostuj

Gość fan przerwy
przerwa daj sie przeleciec,to Ci poprawi nastroj

Gość nsoviqhvw
Przerwo w czasach mojej edukacji szkolnej mialam kumpele, ktora miala ten sam problem co Ty tyle, ze sie nim nie przejmowala a przynajmniej nie dawala po sobie poznac i wiesz co? nikomu nie przeszkadzala jej sylwetka, bo byla super kumpela i charakter rekompensowal jej wszystkie inne braki (czasem wmawiane sobie przez nia sama).

Gość
na oko to talibowie, aż wstyd sie w to zgłebiac :O :( :O:O włosy tutaj akurat sa nie namiejscu proste czy krecoe :O:O no ja tez udaje, ale tzóz, tak do końća nigdy z tego nie wyjde 😭 tzałe pełne życie mam udawać ? hoojowa sprawa :( 😭 :O:O daj sie przeleciec :O to nie takie proste :classic_cool:

Gość prostsze niz myslisz
:classic_cool:

Gość
kaffe własnie mi psuje życie bo wstałam za póznie miałąm isc do biblioteki i ido kolezanki a tak nie dosc że nie zdam to jeszcze zostane sama :classic_cool: w pisssdu ze wszystkim :(😭 pśp gdzie jestes ? :(

Gość
chyba mnie nie znasz :classic_cool: :>

Jeśli chociaż jednej z twoich półkul mózgowych pozwolisz na chwilę zająć się czymś innym niż twoje tzytzki, to może dostaniesz stypendium naukowe :p

Dzień dobry przerwo. Moje drogie dziecko, zaprawdę nie wiesz co piszesz! Opętały cię złe duchy! Twoje ciało to dar jaki dostałaś od Światowida i powinnaś być mu wdzięczna! Módl się dziecko wytrwale do Światowida, Swarożyca i Peruna! Składaj ofiary z miodu w świętym gaju! Módl się! Światowid cię wysłucha i przepędzi złe duchy które zmuszają cię do pisania tych bzdur!

Gość nsoviqhvw
Tym razem to znowu ja/ oczywiscie - "małe piersi to coś innego niż ich brak..." mozesz mi wierzyc albo nie, ale w czasami da sie nadrobic charakterem, jesli sie ma male piersi co prawda nie wiem jak wyglada ten "problem" w przypadku Przerwy..

"mozesz mi wierzyc albo nie, ale w czasami da sie nadrobic charakterem, jesli sie ma male piersi" małe tak ale ich brak? a przerwa pisze tak jakby była płaska całkiem...w co ja osobiście nie wierze🖐️

Gość
Klon myślisz ze jestem do tego zdolna ? :classic_cool: dzięeeeki :) raczej tak --> hej :D tzo to za sekta ? :classic_cool:

Gość
nie dziewicuj mi tutaj:classic_cool:

13:38 [zgłoś do usunięcia] przerwa miedzy palcami 90 Klon myślisz ze jestem do tego zdolna ? dzięeeeki raczej tak --> hej tzo to za sekta ? TO ŻADNA SEKTA! TO JEDYNA, PRAWDZIWA WIARA! WIARA NASZYCH PRZODKÓW A NIE JAKIEŚ ŻYDOWSKIE BÓSTWA! Módl się do Jedynych Prawdziwych Słowiańskich Bogów słowiańska niewiasto! A kto wie... może cię jeszcze Bogowie wielkimi tzytzkami obdarują! I pamiętaj że tylko wiara przodków może cię wyzwolić z opętania przez judaistyczne złe demony!

Gość
:D jeszcze troche i wyciągniemy Cie z tego :) trzymaj sie :classic_cool: :>