Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość behemo

Anglicy w lozku

Polecane posty

Gość behemo

dziewyczyny, co myslicie o Anglikach w lozku? Od jakiegos czasu spotykam sie z jednym i chlopak jest swietny!!! Orgazm za orgazmem!!! niebo na ziemi, nie mialam tak z zadnym wczesniej.

Gość żaden angol mnie jeszcze
nie posuwał :(

nie licząc pawiana z londyńskiego zoo o wdzięcznej ksywce-Big Ben

Gość pewien anglo polaczek
wezcie dziewczyny przestańcie pisać takie motywy. Wiecie co mnie przywitało w Londynie niedawno ? Otóż mówi mi o nowej pracy szef i pożniej żartuje tak JOB AS EASY AS A POLISH GIRL.Kurwa jego mać patrząc po tym jebniętym temacie to chyba on miał racje. I wszyscy angole , pakistańcy już posuwali takie polki jak ty

Gość behemo
bo my jebnięte polki tak mamy i chuj

Gość sarxa
Ja tez jestem w zwiazku zhindusem,boze jaki on przystojny,bogaty i jak uprawiamy seks to w ciagu godziny mam 5 orgazmow,czlonka ma niewiarygodnych rozmiarow

Gość Bo polaczki sa hujowi

Gość behemo
hey, nie podszywaj sie! Oh, dziewczyny, wy od razu z pazurami, na zadnego pakistanca, albana itp bym nie poleciala, wiec nie do mnie takie testy, racja, as easy as a polish girl nie jest czyms czym mozna sie szczycic, ale na pewno takiej opini Polkom nie wyrabiam. Jestem tu kilka lat i to pierwszy angol ktory mnie dotknal.

Gość sarxa
tylko musze powiedzieć że też jestem jebnięta polka

Gość tak jak polki chodzace krowy

Gość behemo
i napewno nie ostatni,jak raz dam jednemu to potem juz z gorki,bo chce wyprobowac wszystkie narodowosci.

tea who you yeah bunny 😡 nie podszywaj sie 😡

Gość filipowa
moja siostra byla z anglolem i mowila ze beznadziejny byl w lozku. ja mam Polaka i jest przecudnyyyyy

Gość behemo
dobra, nie da sie z Wami normalnie wymienic opini.

Za granicą, Polki są uważane za kurwy :) I tak już jest :)

Gość behemo
ale to nie dotyczy mnie. Nie musze sie przed nikim spowiadac, mam prawo do spotykania sie z kim chce, pewnie inaczej by bylo gdyby to byl Polak, prawda? Nigdy w zyciu nie spalam z Polakiem.

Gość sarxa
Polacy to smierdziele.Smierdza papierosami,wóda,chodza zarosnieci.Maja male ptaki i wogole brak im klasy.Mialam raz murzyna i araba naraz bylo cudownie.

Gość angol co zalicza polki
polish ludzie you dawać your ass gdzie popadnie i kim popadnie , you nie pierdolić to me that you tego nie doing because wszyscy english ludzie know well że polki are old bitches

Gość shellydark
Ciagle slysze jak to uwazane jestesmy za dziwki...rece opadaja Jestem z Anglikiem od ponad roku i od niego i jego przyjaciol zawsze slyszalam ze Polki maja zasady i ze sa duzo bardziej porzadne od ich rodaczek A w lozku nie sadze by zalezalo to od narodowosci ale od faceta albo sie stara albo nie albo kocha albo nie

ale kogo to obchodzi? :) po co się tutaj tłumaczysz? Polki mają nieciekawą opinię :) może to dlatego, że jesteśmy ze wschodniej części europy, może dlatego, że rzeczywiście niektóre sie kurwią. któż wie. 🖐️

Gość angol co zalicza polki
polish ludzie you dawać your ass gdzie popadnie i kim popadnie , you nie pie**olić to me that you tego nie doing because wszyscy english ludzie know well że polki are old bitches

Gość sarxa
najlepsi w lozku sa wlosi,najgorsi amerykanie.No chyba ze jakis murzynek z duzym.Wyprobowalam ich chyba z 20 i kazdy mial sie czym pochwalic,byli niesamowici.Polak nigdy mnie nie doprowadzil do orgazmu.

Gość furiat madagaskarski
ja tam wole Polki-chociaż włoszki ciagają mnie do wyra:)

Gość behemo
:) wreszcie jakies normalne posty a nie obrazanie. Slyszalam o Polkach ze daja komu popadnie, ale nie uogolniajcie. Ja taka nie jestem. No racja, wiem ze narodowosc nie ma znaczenia, jak sie stara to zawsze bedzie dobrze, moj sie stara bardzo i bardzo mnie szanuje. No i lekcja na dzis, nie zadawac pytan tego rodzaju na forum bo sie od razu dostaje zj***e.

Gość behemo
no jak to jest z Wami Polaczki?

Gość obserwator z SW
w kazdej narodowosci jakis procent kobiet to dajki,,,,Ale jest taka roznica,Angielka zrobi to dla sportu a Polka bedzie widziala w tym jakis cel,albo jej wybranek jest ustawiony( czasami wystarczy mieszkanei socjalne i stare BMW) albo tez ciagnie ja egzotyka ktorej nie miala u siebie w Sieradzu czy Lomzy

Gość BEHEMO
zgadzam sie z poprzednikiem

Gość eeliiaahh
wy damskie kur*y zaplute..! Wypie*dalac to arabow i innych smieciarzy niech was tam ruchaja jesli macie na to ochote to niech wam nawet libijczycy pizdy liza! te kbiety tutaj sa tak tepe ze sie plakac chce... glupie szmaty. Anglicy w lozku... a czym sie anglik, szwed ku*wa rumun i turek jeb*ny roznia od Polakow? co za tepaki je*ane tu siedza.. ma wielkiego penisa? to z oslem sie pusc blacharo jedna z druga... The End.

Gość behemo
wydaje mi sie ze wy Polscy mezczyzni macie jakies kompleksy na tym punkcie...