Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cirafaratonga

ja go chce.. a on drzemie?

Polecane posty

Gość cirafaratonga

witam, zauroczylam sie w facecie ktory jeszcze nigdy nie mial kobiety, dziewczyny czy jakos. Poniekąd wiem ze ja jemu bardzo przypadlam do gustu, z reszta pisze mi to caly czas, ale on za chiny nie moze przelamac sie na spotkanie. Widzielismy sie juz ale teraz gdy zaiskrzylo to sie boi wstydzi, no twierdzi ze niesmialy jest nie ma odwagi. Nie powiedzialam mu ze mi na nim zalezy ale czasami w rozmowie nawiazuje do tego, prawie mu te komplementy bo czytalam ze tak ponoc trzeba hehe, no ale nadal nic.. Jakim zdaniem, twierdzeniem przekonac go do spotkania? a moze przestac sie do niego odzywac zeby sobie zdal sprawe ze tesknii? help!!

Gość a ile ten nieśmiałek
ma lat?

Gość cirafaratonga
23

Gość to może on się tobą
nie interesuje? a wszystko co ci się wydaje dzieje się tylko w twojej głowie?

Gość wynika z tego ze
w tym związku Ty jestes strona , która chce bardziej. zła to pozycja dla kobiety, ze musi sie za facetem uganiać :O

Gość cirafaratonga
tez o tym myslalam ale zastanawia mnie jedno.. co dzien w rozmawach slysze : snilas mi sie dzis, oszalalem na Twoim puncie, wpadlem po uszy, ja nie moge bez Ciebie (rozmowy na gg-chyba) wytrzymac... najlepsze ze ja dotychczas traktowalam go jako znajomego i wisialo mi to wszystko no i on zaczal tak mi pisac, budowac to wszystko, ja sie nigdy nie spodziewalam ze stac go nawet na "takie wyznania" bo wiedzialam ze jest niesmialy.. no i to ze tak powiem glupia sie wkrecilam, a teraz? zagadka

Gość mam podobnie tylko ze
on mi nie wyznaje takich rzeczy, lecz nagle wyskakuje z propozycja spotkania, gdy sie spotkamy jest ok, widac ze mu zalezy na mnie, interesuje sie mna. Po spotkaniu ciiiiisza. Jakby sam nie wiedział czego chce