Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hihihihihi

Co trzymacie w swoich torebkach??

Polecane posty

Gość hihihihihi

Kobieca torebka nie ma dna. u mnie jest wszystko i taki burdel, ze szkoda gadac. Co macie w swoich torbach??

Portfel,długopis,mgiełkę do twarzy,chusteczki,torebkę zapachowa, pilniczek do paznokci,jakiś notesik,szczotkę składaną z lusterkiem...o czymś zapomniałam:)

Burdel to odpowiednie słowo..Kosmetyczka, telefon,ladowarka do telefonu, kalendarz,szczotka do włosów, tabletki przeciwbólowe , portfel,klucze od mieszkania, samochodu, pracy,okulary przeciwsłoneczne, chusteczki , długopis, gumka do wlosów, figurka Matki Boskiej, batonik..pewnie jeszcze więcej.

Gość moja torebka jest mała
a trzymam w niej portfel, fajki zapalniczka i klucze, nic więcej sie w niej nie zmieści i nie ma burdelu

Gość niebieski...
mp3, baterie portfel, komórka aparat cyfrowy 3 paczki chusteczek higienicznych 2 perfymu (nie umiem sie zdecydowac) fajki, zapalniczka (ale ja nie pale) apap 2 błyszczyki, pomadka lustereczko gumy do rzucia klucze antyprespirant tabletki na gardło jakiś plan silesi z katowic gumowa rękawiczka

kalendarz, lusterko, kosmetyczka, klucze od domu i od biura, telefon, grzebień, wazelina, parasol, pisaki, klej, taśmak lejąca, długopisy, leki różne(przeciwóbole, na gardlo, ...), plaster, porftel, podpsaki, chusteczki higieniczne, chusteczki do demakijażu, gumy do żucia, halls, roletka zapachowa, tantum verde(jestem po chorobie), teczka papierowaz dokumentami ... i to chyba jeszcze nie wszystko a cięęęzka jest jak diabli!!!

Gość małafokaa
prezerwatywy i chusteczki do higieny intymnej

Książki i zeszyty Kosmetyki (szminka, tusz, płyn do demakijażu) Bieliznę Portfel Komórka

Gość niebieski...
a i jeszcze pizdolet

Gość K_alina_
klucze chusteczki lustereczko puder prasowany blyszczyk perfumy tabletki przeciwbolowe gumy do żucia notatnik dlugopis to chyba tyle:)

Gość Gretchen Morgan
kalendarz,portfel,fajki,zapalniczka,klucze,parasolkę,okulary przeciwsłoneczne,szczoteczkę do zębów,telefon,ładowarkę do telefonu,tabletki anty,tabletki przeciwbólowe,jakieś karteczki,patyczki do uszu,korkociąg,łyżeczkę,perfumy,rękawiczki,pisadła,fleki do butów,błyszczyk:)

Gość a w mojej torebce
są klucze , portfel kosmetyczka notes mnóstwo siatek na zakupy lusterko przybornik do paznokci mały parasol komórka pampers i chusteczki nawilżane ( małe dziecko mam) i całe mnóstwo nie potrzebnych drobiazgów przez co okrutnie ciężka jest :)

chusteczki, dlugopisy, notesik, jakis swiety obrazek, badz dziesiatke rozanca, portfel, telefon, pendrive, pomadka, tampony i wkladki zapobiegawczo :P tyle! :)

Gość navy seals
klucze, komórka, mp3, dokumenty, indeks, który wygląda jakbym go psu z gardła wyjęła, portfel, jakieś książki/zeszyty/teczki na uczelnię, w chuj ulotek, bo nie potrafię nie wziąć, perfumy, pomadki, gumy do żucia, tabletki na gardło i od bólu głowy, długopisy, ołówki, etui na okulary, w chuj starych pozginanych biletów, lusterko, rękawiczki, pięć paczek chusteczek higienicznych, jedna podpaska i wizytówka najbliższej komendy :P zanim znajdę bilet jak mnie kanar prosi to przejedziemy z dziesięć przystanków, zanim odbiorę telefon to trzeba dzwonić pięciokrotnie, a zanim wejdę do domu to stoję pod drzwiami i wyklinam ten burdel piętnaście minut :P

Gość u mnie tylko
dokumenty, okulary, pieczątka i portfel....chyba nie jestem kobietą

Gość gryczka
WSZYSTKO:-p Napiszę co noszę normalnie do pracy: Oczywiście portfel, dokumenty, telefon (choć telefon czasem noszę w kieszeni). Kosmetyczka z drobiazgami do poprawienia makijażu. Książka, teczka z papierzyskami z pracy format A4. Mały kalendarz. Player mp3. Czasem zapasowy telefon. Krem do rąk, balsam do ust, puder w kompakcie, guma do żucia lub tic-taki. Żel antybakteryjny do rąk. Klucze od domu, klucze do pracy. Mała butelka wody, zwykle drugie śniadanie (jogurt). No, to chyba wystarczy. Masakra, plecak byłby lepszy :-D

-kilka długopisów , -nozyczki, -2 ołówki -zapalniczka (chociaż nie palę,ale zawsze może się przydać) -klej kropelka bądź super glue :) -etui na okulary -portfel z dokumentami -książeczka ubezpieczeniowa -2 frotki do włosów -telefon -lustereczko -kilka zużytych biletów :) -klucze -tampony :) -chusteczki higieniczne -pomadka ochronna -błyszczyk (w razie czego:) ) -czapka (ggyby było zimno jak wracam z pracy) -karta biblioteczna i to by było na tyle :)

Gość gryczka
Zapomniałam o podpasce, chusteczkach i lekach (panadol, persen, glucardiamid).

Aż sprawdziłam: 2 tampony chusteczki higieniczne klucze od domu klucze od biura klucze od działki klucze od piwnicy (a ja się dziwię,że ciężka) 5 długopisów etui z okularami kalendarz grzebień portfel telefon śrubowkręt??? stare paragony pilniczek do paznokci To tyle,dobrze,że rzadko się maluję,bo ostatnio wyciągnęłam z torebki zestaw do makijażu. Zawsze sobie obiecuję,że następną torebkę to sobie malutką kupię.

Gość hehe to ja też napisze
telefon portfel klucze do auta klucze do pracy jakies mapy mojej działki skierowanie po szczepionke chusteczki mnóstwo błyczszyków i szminek grzebień fajki i zapalniczka tampony- obowiązkowo stare ściągi jogurt przybornik do paznokci i wiele innych pierdoł