Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

Przerwo rzuć na to okiem

Polecane posty

"Keira Knightley chce mieć małe piersi" Gwiazda serii "Piraci z Karaibów" nie pozwoliła, aby jej piersi zostały w postprodukcji dramatu historycznego "Księżna", gdzie gra tytułową rolę, poddane komputerowemu udoskonaleniu. Jak wyznaje anonimowo jedna z osób pracujących nad filmem: Keira uparła się, aby zostawić jej figurę w naturalnych wymiarach. Jest dumna ze swego ciała i nie chce, żeby je poprawiano. Ale ona wygląda jak deska przez cały film! http://www.bravo.pl/download/multimedia/pictures/0807/pic72246073001402079284651.png co mogą małe piersi http://kobieta.interia.pl/galerie/galeria/co-moga-male-piersi/zdjecie/duze,815535 http://img.interia.pl/kobieta/nimg/moga_piersi_2704401.jpg :classic_cool:

Gość
:( dla mnie to probelm głownie estetyczny tzo mogą ? nie widze żeby one tzoś tam fajnego robily :classic_cool: :>

Gość
no bo nie sa AŻ tak male :classic_cool: :(

Gość
ale mi nitz z tego niesłusznego zsreszta tytulu nie przysługuje :( 😭 nie wnoscie mnie na takie piedestały, bo nie chce z takego wysoka upadac bez odpowiedniej amortyzacji :O:( a Keira jest przez to dyskryminowana na kazdym plotkowym portalu i nie tylkoe :(😭

Gość
no bo to Keira a nie ja :O:O

Gość
mam sie pomacac i opisac doznania ? przyrównac do jakiegos owocu ? czy pamietac z pamieci i podac przyblizone przepuszczenia ? :>

Tym razem to znowu ja/ ---> Jeśli uda Ci się wyleczyć ją z kompleksu małych tzytzków, utraci swoją kafeteryjną tożsamość. Więc nie staraj się za bardzo. ;)

Gość
Klon --> Ty mi chyba dobrze nie życzysz ?:(

Twoja zdolność do autoironii zdecydowanie nie przystaje do skali twoich kompleksów. ;)

Gość
lubie z Tobą rozmawiać budujesz tak logicznie skomplikowane zdania żę mam problemy z ich prawidłowym odczytem i to skłania mnie do pogłebiania swojej wiedzy i ćwieczeń skupiajaco- intelektualnych :)

Gość
ale to pozywęj je na razie niestety przewyższa :( możesz tak prosto, jak to kobietom ? :classic_cool: :>

Gość
czarna porzeczka :classic_cool: :> :D:D 🖐️ :] i tzo Wy na to ?

Mankamenty własnej urody nie są poważnym problemem dla kogoś, kto ma tyle dystansu, żeby robić sobie z nich jaja. Ale przyglądanie się, jak inni stają na głowie, żeby wyciągnąć Cię z dołka niewątliwie dostarcza pewnej satysfakcji. :P

Gość
żadne owoce nie przewidują takich ksztatów ani rozmiarów :O a teraz porozmawiajmy o szparagach :classic_cool: :> Klon to forma obrony :( albo ataku, zalezy kto zacznie :(😭

Gość PRZERWA WJEDZ NA GG
PROSZEE

Gość
schodze za 5 minut, nie opłaca mi sie podwojnie hasłą wpisywac :( bede wieczorem :*

Obrona w formie eksponowania swoich słabych punktów ? Ciekawa taktyka walki :)

Gość
te słabe punkty widac na pierwszy rzut oka, więc lepiej o nich powiedziec od razu i odebrac przeciwnikowi w ten sposó bron ;) tutaj to jush sobie z tego żartuje no bo tzo innego mam robic, ale w realu to serio jest dla mnie problem :( 😭