Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hagee4334534543543

PIRACI Z KARAIBOW

Polecane posty

Gość hagee4334534543543

Ogladal ktos , i jak wrazenia? Ktora czesc najbardziej wam sie podobala? I jeszcze mam pytanko, wk torej czesci Jack całował się chyba na statku z tą Elizabeth? Bo widzialam urywek, albo mi sie snilo :D:D

1) wszystkie są utrzymane na równym poziomie i tak samo mi się podobały 2) na końcu 2 części ;)

Gość paaatka
w 2 czesci

Gość hage4333566356364363
czyli skrzynia umarlaka? Bo ogladalam wczoraj 1 i bardzo mi sie spodobalo jakos niezbyt duzo ogladalam takich filmow przygodowych , ale chyba zaczne :D johny deep mrr dzieki

Gość sasalkaa
DEPP Johnny :) osobiscie najbardziej podobała mi sie druga część a trzecia niestety była okropna :( ale to rzecz gustu miłego ogladania :)

oglądałam wszystkie, wszystkie były świetne ale nie ukrywam że najlepiej oglądało mi się 1 i 2 ( klątwa czarnej perły i skrzynie umarlana). Na krańcu swiaata było ok ale jak dla mnie skończyło się trochę bezsensownie... dwie pierwsze części są świetne, miło się je ogląda, można się momentami uśmiać a po za tym Depp świetnie zagrał:)( zawsze mnie rozbraja jak ktoś mówi ze on nazywa sie jack sparrow a ten ze swoją swietna miną-KAPITAN jack sparrow) polecam:)

Gość vods
a czy można obejrzeć ten film gdzieś w internecie z darmo?

Gość vods
No bo wiecie.... Nie stac mnie na orginal

Gość hage214334634634634634
tak mozna zobaczyc w internecie 1 czesc poszukam zaraz

Gość hage2352356246346
http://www.tvfilmy.pl/index.php?p=search trzeba sie zarejestrowac jezeli masz zmienne ip mozesz ogladac caly a jezeli nie to bedziesz musial po 72minutach odczekac jakies pol godziny zeby reszte obejzec:) milego ogladania

Gość vods
dziekuje:)

Gość aaaa...
hej mam 3 czesci na dvd i powiem Ci ze wszytskie fajne ale pierwsza najlepsza:) druga tez spoko ale trzecia momentami naciagnieta taka ale to jesli mam porownac bo generalnie polecam kazda:)

Gość hage2153152523523532
ja skonczylam ogladac 2 i 1 bardziej mi sie podobala:) A który wam sie bardziej podoba aktor Bloom czy Depp :) ? Mi osobiscie Depp :) :)

Gość Bella Cullen
Bloom się mało wysilił w tym filmie. Moim zdaniem. Mnie się podobał wątek z pocałunkiem z Keirą:) To film przygodowo-komediowy dla dzieci i nastolatków, i pewnie miłośników marinistyki;) Z tego co widzę nie oglądałam 3 części.. A jak się skończyło? Keira i Kapitan byli razem czy nie:)? Atutem filmu były również ładne widoki, krajobrazy, ładny statek, muzyka:) I ciągnął go jeden aktor;) plus ładna i zdolna Keira:D I statyści dobrzy byli- charakteryzacja ;) PS. I co zrobili już grę o Pirates of Karabian :P? Mogliby zrobić:) Taka gra na komputerze przygodowo-marinistyczna. Mogłaby częściowo nawiązywać do filmu. Postacie noramlne i bajkowe, skrzypienie pokładu w dali. Szum morza. Muzyka. Fani by się ucieszyli.. a gracze pograli..;) Oczywiście historią Czarna Perła nie umywa się do Tytanica..ale mogła by byc w formie puzzle plus model do sklejania dla dzieci:) i miłośników modelarstwa:P 2 w 1:)