Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KARLOOOOOO

Prezent na MIKOŁAJKI dla narzeczonej

Polecane posty

Gość KARLOOOOOO

Chciałbym w tym roku podarować na mikołaja narzeczonej coś porażającego, wiecie żeby była zachwycona :) Nie wiem czy lepiej perfumy czy raczej bieliznę ?

Gość miskaaaaaaaaa
mysle, ze jakies pozadne perfumy beda lepsze od bielizny:) przynajmniej ja wolalabym dostac wlasnie perfumy:P

Gość KARLOOOOOO
no niestety na kolię mnie nie stać na dzień dzisiejszy :) a lepszy byłby komplet biustonosz+majteczki czy raczej koszulka lub może jakiś gorset czy coś takiego :)

Jeśli znasz dobrze jej gust to kup jej perfumy, bo kupno dobrze dobranej (!) bielizny bez przymierzania jest niemal niemozlwie - szczególnie przez faceta :D

Gość KARLOOOOOO
wymiary to znam baaaaaaaaaaaardzo dobrze hahahah ale co mówicie że lepiej jednak perfumy ?

Gość no_ja_no
nie kupuj bielizny, jeszcze ja tym wkurzysz:D ale twoja sprawa:D

Rozumiem, że manualnie sprawdzałes wszystkie wymiary ale jak pani w sklepie pokażesz 2 piąstki wielkości grapefruitów albo melonów to wierz mi nie wystarczy. Nawet rzucenie rozmiarem w stylu "75B" nie wiele załatwia. To znaczy kupisz, ale panienka będzie go nisiła tylko po to, żeby zrobić ci przyjemnośc a nie dla własnej wygody ;)

możesz kupić taką seksi jedwabną koszulkę do spania - na pewno łatwiej dobrać rozmiar ja bym się cieszyła :)

Gość dziwne booo
Mój narzeczony kupuje mi bardzo często bieliznę i zawsze jest wszystko idealne ;) I przeważnie ładniejsza niż ta którą ja kupuję. A co do prezentu dla narzeczonej to chyba jednak postawilabym na perfumy. Bieliznę zarezerwuj sobie na Walentynki ;) Miłych zakupów !

mi sie srednio podoba ta, co znalazles. ale tez polecam koszulke + stringi/figi

bielizna to bardzo fajny pomysł, czemuż by nie :) nie mówiąc o tym, że i Tobie niemałą radochę sprawi :D poszukaj czegoś w sklepie koronka.pl, mają bardzo bogatą ofertę, więc na pewno wypatrzysz coś fajnego męskim okiem :D tylko rozmiaru nie pomyl!

Gość KARLOOOOOO
chciałem coś takiego innego tzn nie typowy biały komplecik