Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perlin

Mily wieczor dla kobiety w ciazy

Polecane posty

Gość perlin

Witam! Moja zona jest w pierwszych tygodniach ciazy i zle sie czuje (nudnosci, chustawka nastroju, problemy ze snem). Chciałbym aby na moment zapomniała o swoich dolegliwosciach i spędziła miły wieczor. Macie może pomysły jak zorganizowac taki wieczor?

Gość martaagacka
dobry pomsyl zaproponowany wyzej. wyjscie odpada, bo jak sie zle czuje to bez sensu. zrob cos lekkiego do jedzenia do tego soczek czy herbatke i jakis lekki film i razem sobie polezcie. jesli w miedzyczasie zasnie, to sie nie martw - sennosc jest straszna na poczatku...

Gość super tatuśku
Miły i spokojny wieczór w mieszkaniu. Świeczuszki, owoce ( po ciężkich potrawach mogą się nasilić mdłości). Zrób jej relaksujący masaż oliwką lub balsamem do ciała. Całuj ciało, delikatnie dotykaj. Odprężenie gwarantowane. Mnie zawsze wtedy nachodzi ochota na seksik z Mężem :P

ja bardzo mile wspominam wyjscie do kina na Shreka 2 hihi rowniez wieczor z kapiela swiecami itp byl mily :) chcoiaz bylam bardzo wrazliwa na zapachy i te wszystkie mydla i olejki mi smeirdzialy zmaiast pachniec

Gość masaz....
a mnie we wczesnej ciazy draznil masaz lub dotyk, wiec nie jestem pewna, czy to akurat sie spodoba. i nie bardzo mialam ochote na seks jak mialam mdlosci... wieczor z filmem bardziej mi sie podoba

A czasem jest tak ze kobieta nie ma na nic ochoty,mezus lata zeby dogodzic,a na najzwyczajniej chce sobie spokojnie pospac ...Musisz wyczuc moment na zadowalanie jej..:) Ale mysle ze solidny z ciebie gosc ze tak sie angazujesz 🌼

ciąża to koszmar mimo opowieści (że to cudowny okres w życiu kobiety) nie szalej z pomysłami bo ukochana jest zmęczona i marzy tylko o spaniu i leżeniu ;) pomysły o świeczce kolacji (ale lekko strawnej bo rano może ja zwrócić a tak jest mniejsza szansa) i miłym filmie (najlepiej niech ona wybierze) jest dobrym pomysłem. powodzenia, kobieta w ciąże może być koszmarnie upierdliwa ale postaraj się wytrzymać. ja swojemu facetowi powinnam za cierpliwość powinnam wystawić ;)

Gość Perlin
Dzieki za podpowiedzi... Moja zona...... spi :-) biedna.Alemojestaraniachyba sprawily jej przyjemnosc

Gość trąbka trąbka
Dobre jedzenie, pyszny deser, wspólna kąpiel (ew. prysznic), masaż, a na miłe zwieńczenie wieczoru seks oralny. :)