Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona_22

Czy ja jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość zrozpaczona_22

he dziewczyny trzy tygodnie temu kochałam się z chłopakiem zabezpieczyliśmy się ale on po zdjęciu prezerwatywy dotykał mnie tu i ówdzie.... Już ponad tydzień temu miałam dostać miesiączkę ale nie dostałam. Tydzień temu zrobiłam test i wyszedł negatywny. Ale ja nadal nie mam miesiączki.... mam straszny apetyt i taki biały śluz.. Czy ja mogę być w ciąży?

Gość o seksie
uczą w szkole..

moze po prostu za duzo o tym myslisz i dlatego miesiaczka nie przychodzi...odprez sie...poloz cieply termofor na brzuchu moze pomoze...jak tylko cie dotykal to raczej nie jestes w ciazy

Gość pretest najlepszy test
jesli robilas test 2 tygodnie po stosunku ? tak? to niema takiej opcji że test się pomylił po 2 tygodniach, śpij spokojnie

Gość zrozpaczona_22
też mam taką nadzieję ale bardzo się stresuje. dziękuj za odp

To stres... sama sobie wkręcasz ciążę.. Też tak miałam.. już czułam mdłości i inne objawy ciąży :P Hehehe Zrobiłam test - pokazał mi brak ciąży... i praktycznie zaraz po wyjściu z łazienki chlusnęłam okresem :P:P

Hej, nie ma raczej powodu do obaw. Mi w tym miesiącu okres spóźnił się o 12 dni!!. Już godziłam się z myślą o dziecku. Może to ta pora roku? Poczekaj jeszcze 3-4 dni, a potem zrób kolejny test.

Gość kolejny topik
a test w markecie kosztuje 12 złotych !!!! ostatnio widziałam nawet w promocji za 6 zł przestańcie z tą ciążą domniemywaną bo temat nudny jak cholera nauczcie się wreszcie, od potwierdzania lub wykluczania ciąży są ginekolodzy i testy a nie internetowe wróżki

Gość kolejny topik
nosz kurna a potem wyliczanki: ja w tym miesiacu miałam spóźnioną 12 dni, a ja 4, a mnie kurwa wzdeło od grochówki i już myślałam że to ciąża, rzygać mi się chciało, cycki urosły i biały śluz miałam.....to na bank objawy ciomży som.....

:) No tak to parnoja jakaś ale wina takiego stanu rzeczy leży w braku świadomości wśród młodych dziewczyn? W szkole się o śluzie nie rozmawia bo to jest bee. Skąd te biedne laski mają to wiedziec?

Gość kolejny topik
niech czytają książki lub fora medyczne, bo tu na kafe to jedynie mogą się kolejnych zabobonów nauczyć od innych tępych lasek kiedyś nie było forumów i jakoś na brak wiedzy nie narzekałam, w prawie każdym kobiecym piśmie są działy poświęcone zdrowiu, jak ktoś umie i lubi czytać to ma szanse zdobyć podstawową wiedzę poza tym w szkole było coś co sie nazywało "Przystosowanie do życia w rodzinie" ponad dwudziestoletnia dziewczyna rozpoczynająca współżycie powinna poszukać fachowej wiedzy by zapobiegać ciąży i chorobom

No to ja mialam mniej szczescia niz ty bo zaczynajac wspolzycie w wieku 21 lat to co miesiąc byłam w ciąży:). W szkole nas na przystosowaniu do zycia w rodzinie uczono o kwiatkach i pszczółkach

Gość Margo1
Nie przejmuj się ja ostatnio miałam miesiączki co 60 pare dni już też myślałam że jestem w ciąży niestety to tylko zaburzenia jeśli test wyszedł negatywnie to nie masz się co martwic albo cieszyc :P

Gość zrozpaczona_22
No mam nadzieję że jest ok. Ale wiadomo że przestanę sie martwić jak dostanę miesiączkę