Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikro kosmica

Wstydzę, boję się całować

Polecane posty

Gość mikro kosmica

A mam już 19 lat! Z chłopakami pocałunki mi nigdy nie wychodziły, bo nie byłam zakochana i mnie bardziej to brzydziło. Teraz jestem zakochana na maksa w takim kolesiu. Czuję, że lada dzień staniemy się prawdziwą parą. Próbował mnie pocałować kilka razy ale się odsuwałam. Ale nie mogę tego odkładać w nieskończoność. Wstydzę się tego, że źle całuję i mu się to nie spodoba. Robię to trochę nieudolnie bo nie jestem wprawiona, boję się że mi zacznie jebać z buzi albo jemu co gorsza i co wtedy? Nie umiem się całować i tyle;/

po pierwsze umyj zeby, albo wez gume jesli boisz sie o brzydki zapach...oczywiscie nie caluj sie z guma w buzi:) po drugie idz na spontan, nie mysl "o boze on mnie pocaluje" tylko odprez sie i tyle;) moze sceneria nie byla odpowiednia:) troche dziwne ze w tym wieku masz takie obawy:) ale to zalezy od kazdej osoby indywidualnie:)

jedna rada zamiast nam powiedz to jemu może pomoże ale na pewno nie zaszkodzi bo przynajmniej będzie wiedział dlaczego "uciekasz" :)

Gość mikro kosmica
ale nie muszę mu od razu wsuwać języka? samo wyjdzie? ja bym najlepiej chciała w samochodzie, wieczorową porą. A jak on pomyśli że jestem w tym beznadziejna i mnie zostawi?

puknij sie w czolo...zostawi cie bo nie umiesz sie calowac.....spokojnie...moj pierwszy pocalunek z obecnym chlopakiem byl kiompletnym niewypalem a jestesmy razem 3 lata i zgralismy sie w tej kwestii:) wam tez sie uda:) jezyka wkladac nie musisz to samo przyjdzie z czasem...a co do auta to pakuj go w samochod i wywoz za miasto:) tam bedzie ok:)