Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amandera

WAZNE pytanie

Polecane posty

Gość amandera

Dziewczyny mam pytanie. podobno podczas brania tabletek anty miesiaczka ktora wystepuje podczas przerwy to nie miesiaczka ale tzw. krwawienie z odstawienia. Wiec teoretycznie gdyby biorac tabletki zaszlo sie jakims cudem w ciaze(np w zwiazku z pominieceim tabletki) a tabletki dalej sie przyujmuje wioec krwawienie w przerwie nie jest zatrzymane tak ? bo zapomnialam raz razbletki 2 miesiace temu, od tego momentu mialam juz dwa krwawienia(okres) i zastanawiam sie gdybym zaszla w ciaze to dopoki zazywam tabsy krwawienie tez nie ustanie tak?

Gość ggggienia
?;/

wiesz jesli mialas juz 2 razy krwawienie to powinno byc ok. sama nieraz mam takie dylematy, ale wtedy robie test i zawsze jak do tad wyszedl neatywny:)

Gość aisak92
czesc dziewczyny,ja tez powiem cos na temat tabletek anty,a mianowicie to wiem nie ze swojego przykladu ale kolezanki z ktora pracowalam ale juz nie poniewaz ona juz jest mama i jest na macierzyskim,tak tak,brala tabletki anty i zaszla w ciaze,brala ciagle a nie wiedziala ze jest w ciazy i do 4tego miesiaca miala normalny okres wiec ja mysle ze te anty to nie kazda kobiete dzialaja na 100 procent.