Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga_kinga

Mówi prawdę czy nagina ją?

Polecane posty

Gość kinga_kinga

Ja ostatnio głowię się na pewną sprawą. Otóż, pewien facet przyznał mi się, że miał w życiu coś ponad 10 partnerek seksualnych. Sam ma lat 23. Mówi, że zdarzał się też przygodny seks, nie na imprezie, tylko z poznanymi od tak. Jestem chyba 100 lat za murzynami, bo przeraża mnie ta liczba. Sam Bradem Pittem nie jest, ale nie wiem może to ten urok, bo nie powiem podoba mi się, ale tym zdaniem mnie dobił. Czy mógł mnie wkręcić? Bo wcześniej mówił o znacznie mniejszej liczbie partnerek seksualnych. Czy warto w ogóle z takim tracić czas? W taką liczbę spokojnie uwierzyłabym 30-latkowi, ale on młody chłopak. Czy to normalne? Czy przeciętny facet ma tyle na liczniku? Bo to chyba ja jakoś mam inne pojęcie o tym wszystkim :D Proszę o opinie ;-)

Gość kinga_kinga
czy może mu przeszkadzać to że jestem tirówką????

Gość kinga_kinga
gadam sama ze sobą :o

pewno że mógł facet nie kobieta Jak ma laskę która się na niego napali to ją wydupczy ,ale po takim seksie laska o nim zapomina i on szuka następnej. Najważniejsze dla ciebie jest to żebyś ty była ostania

Gość kinga_kinga
Za to ja lubie bawic sie Tatowym dragalem

Gość kinga_kinga
No i sęk w tym, że nigdy nie wiadomo czy będę ostatnia. Czy taki Cassanova może się zmienić?

Gość kinga_kinga
Ta dyskusja jest bez sensu, bo ktoś się pode mnie podszywa ;/

pewno ze może i jest to większa szansa niż taki prawiczek który potem cały czas pożera wzrokiem każdą napotkaną laskę.Takie przygodne dupczenie wcale tez dla faceta nie jest fajne bo ona nie ma orgazmu robi to z ciekawości i on to wyczuwa.Ze stała partnerką dopasowuje się szuka "jakiś nowości " i seks zaczyna być coraz lepszy

Gość kinga_kinga
A właśnie mu się zajebiście podobam ;] Ale nie w tym rzecz... A koleś co się pode mnie podszywa... Nawet pewna jestem, że to nie Twoje zdęcie... Jeszcze jakiegoś frajera urabiasz, oszczędź biedne dziecko.

Gość kinga_kinga
Może się zmienić, ale nie musi...

Gość
Ja Cię przeleci to już przestaniesz mu się podobać,poszuka sobie innej...która wykorzysta tak jak Ciebie..

Powiem tak, nie jestem z tym facetem... Tylko zastanawiam się czy w ogóle warto tracić na niego czas? Dyskutować... Wiem, że lubi seks... Ale nie chce być kolejną zdobyczą... Lepiej dmuchać na zimne

nie zawsze ,gdy zaczyna się ci zwierzać to chyba zaczyna coś być więcej niż tylko dupczenie.Nie przejmuj się tylko jak ci sie podoba to obserwuj go bardzo staranie

Ja wiem, że faceci mają naturę zdobywców, ale w porównaniu z moim doświadczeniem, ta liczba jednak mimo wszystko mnie przeraża... Bo skoro on tak lekko seks traktuje, to nie wiadomo czy potrafi stworzyć normalny związek...

jak on i ty lubicie seks to w czym problem Nigdy nie możesz mieć pewności że facet nie zdradzi a mówię ci że tacy "niewinni " gdy zakosztują seksu i dopasujecie się dobrze z nim to on zacznie sobie wyobrażać żeby spróbować z inną i ....Patrz na niego czy ma inne wartościowe cechy.

Nigdy też nie myślałam by mieć prawiczka... Takich z resztą chyba nie ma... Z resztą w dzisiejszych czasach dziewczyny robią to samo... Seks z tym czy tamtym, żadna różnica... Wiem, że tak jest... Ale, że są też wyjątki odstępujące od normy...

Właściwie to sam zaczął temat, bo był cholernie ciekawy ilu partnerów ja miałam i strasznie się zrajcował tym, że mniej niż on napewno.