Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga_kinga

Mówi prawdę czy nagina ją?

Polecane posty

Gość kniga-kniga nl
odruchowo łapie za penisy i ładuje do ust :classic_cool:

Ja tam nie mam nic przeciwko temu, że facet miał kobietki przede mną... No ale np. 3 a 12 to jest różnica spora... Raz mówi tak, raz tak... Wtf??

Gość kinga-_-kinga
Sram se na klate i do ryja, Tato laduje mnie jak akumulator swoim wielkim murzynskim Kutachem A wogule to tu sami podszywacze sa

... i jeśli okłamał mnie z tym, to może dalej kłamać do woli... Hm, dlatego chyba trzeba zobaczyć jak się zachowuje na co dzień... Bo jakby mu np. zależało, to poczeka z seksem ten jeden raz ;>

Pisać tu może każdy o czym chce, a jeżeli nie chce, nie włącza się w dyskusje. Zamykacz tematów, zamknij Ty się lepiej i nie obrażaj ludzi, nikt Cię nie prosił o zdanie ;/

Gość hippaa
Nie radzę Ci pakować się w taki związek. Jeśli ktoś zachowuje się w ten sposób to widać, że dla niego seks nie jest żadną wartością. Myślisz, że całe życie byłby Ci wierny gdybyście rozkminili coś na poważnie? Wątpię... A nawet jestem pewna, że nie, bo to typowa męska ku.rwa... niestety... Miałam takich kolegów i na ich nieszczęście lubili mi się czasem zwierzyć z tego i owego...