Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enyyyo

LO

Polecane posty

Gość Enyyyo

Hm. Boję się pójścia do LO. Prawdopodobnie jedyna z klasy się wybieram do jednej ze szkół i już się boję jak to będzie. Przystosowaliście się do LO? Nie było wam szkoda przyjaźni z gimnazjum? Ja po prostu niektórych znam od 12 lat, a teraz nagle mam być sama pośród nowych ludzi. Nie wyobrażam sobie tego, że zaprzyjaźniam się z kimś nowym.

Gość Shiiiiiit
LO było świetnym okresem i nadal jest w moim życiu. Człowieka łatwo zastąpić, więc nie nastawiaj się na przyjaźń z jedną osobą.

Gość Enyyyo
Dlaczego nikt nigdy nie odpowiada na moje tematy? Ludzie, jesteście bezczelni!.

Gość Enyyyo
Zastanawiam się po prostu, czy udało wam się jakoś przeżyć liceum, gdy szliście tam gdzie nikogo nie znaliście. Czy utrzymujecie kontakty z przyjaciółmi z dzieciństwa (z podstawówki lub gim), czy tylko z liceum. Moje oceny nie mają nic do rzeczy, ale w tamtym roku miałam średnią 5,36.

Gość KarolinaMonikaIza909
ja tylko czekałam na LO!!! modliłam sie aby juz nadszedł ten cczas (złe kontakty z rowiesnikami) kiedy nadeszło LO miała wspaniałe kontakty z otoczeniaem ale zakochałam sie (bardzo nieszsczesliwie) mimo wszystko najlepiej wspominam czas spedzony w gimnazjum a czego Ty sie oboawiasz?