Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

dlaczego niektórzy faceci chcą pozostać prawiczkami?

Polecane posty

Gość Poważnie są takie prawiczki
ale tu w temacie panuje jakiś dziwny klimat :O

BNB , czegokolwiek? Mam pojęcie, bo rzeczywiście niczego od Was facetów nie można wymagać. To kobiety pracyją na dwa etaty( zawodowo i w domu), a Wy? Tylko zawodowo i jeszcze marudzicie.

Gość poważny prwiczek
jakieś podszywy z Krakowa i wypytywanie o geografię polski , to się kupy nie trzyma .

Gość prawiczek 26 lat
Nie patrz na te podszywy abc101 :(. Ja nigdy zapytam czy jestes dziewicą.

Gość ten temat ogólnie jakiś
do dupy jest , nic tu się nie zgadza :)

Gość Player___1
abc101 tak chciałyście równouprawnienia, żeby móc pracować w typowo męskich zawodach, a teraz narzekacie, że pracujecie na 2 etaty? co najmniej dziwne to trzeba było pozostać przy starym porządku...

BNB, a kto Ci powiedział, że ja pracuję w domu i jeszcze na ochotnika? Przecież widzisz, że całymi wieczorami siedzę przy komputerze

Przy starym porządku to byś musiał przynosić tyle kasy, że musiałoby wystarczyć na żonę i dzieciaki. Stać Cię na to?

Gość abc jestes dziewicom
:p

BNB, ale dopisek masz "beznadzieja", a więc na coś narzekasz, albo i nie może to tylko ironia.

Który z Was już nie wie co ma powiedzieć i pisze, że jestem "dziewicom" przez om? Hej, może Wy się przyglądacie jakimś dziewicom?

"m porządku to byś musiał przynosić tyle kasy, że musiałoby wystarczyć na żonę i dzieciaki. Stać Cię na to?" co za bzdura :O 🖐️ kobiety też pracowały... zawsze. tylko robiły prace kobiece a mężczyźni męskie. Mit że kobieta nie pracowała to powstał chyba tylko na podstawie najbogatszych warstw społecznych

"zieja", a więc na coś narzekasz, a" a ty znowu nie załapałas bo to wszystko co pisałem było o tobie narzekasz na 2 prace a potem piszesz jak to ty wcale nie pracujesz w domu bądź konsekwentna zreszta twój sposób wypowiadania sugeruje iż jesteś projektem prowokacją:O 🖐️

abc101. W starym porządku państwo nie kradło obywatelowi 80% tego, co on wypracuje. Dałby radę. Nawet po wpjni edało radę... Ale co wy możecie o tym wiedzieć? :D

Gość ewelus a ty jestes dziewicom
analnom ?

Gość to jestes ta
"dziewicom" czy nie ? :p

BNB, jak nie załapałam, dobrze wiesz, że właśnie załapałam, ale już wysłałeś zbyt wcześnie tę wypowiedź i dlatego potem posłałeś mi to byle co . Gdzie podziała się Twoja elokwencja.

Gość uprawialas sex abc101 ze poucz
asz prawików ????///

Gość Wiesław60
Mam 49 lat i nadal jestem prawiczkiem, ale jakos w zyciu dobrze mi sie uklada, nie mam swoich dzieci, mam za to cudowna chrzesniaczke, mile grono przyjaciol, i jestem kierownikiem budowy. A przyznam sie ze jak bylem mlody do 25 lat, prawie wogole nie wychodzilem nigdzie tylko siedzialem w domu, nie mialem przyjaciol, kolegow, a nawet pracy. Pamietajcie nie warto sie zamykac w sobie i sie zalamywac, powiem wam ze czasmi warto nie miec tej drugiej osoby.