Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

dlaczego niektórzy faceci chcą pozostać prawiczkami?

Polecane posty

a co to ma za znaczenie, że chodzą? urodzone dzieci sa zewidencjonowane, zgony sa zewidencjonowane, zameldowani ludzie sa zewidencjonowani nie ma bata 🖐️ mężczyzn jest więcej i w miastach i na wsi.... i choćbyś się skochała to tego nei zmienisz 🖐️ a czemu nie chodzą po ulicach? bo baby sięszlajaą po galeriach a faceci wtedy zajmują sieczymś konstruktywnym w mieszkaniach albo pracuja i nie maj czasu na bzdury :P

Gość prawiczek 26 lat
Mam nadzieję że wszystko już jest jasne. To nie my chcemy być prawiczkami , tylko kobiety nas nie chcą .

Gość no to sie powieśmy
mass suicide

Gość ktooośśśśśśśś
Tak naprawdę w przypadku prawiczka kluczem do suksesu byłaby dobrze płatna praca, pozycja zawodowa, dająca pewność siebie. Wtedy same kobiety by go zaczepiały i przestałby byc prawiczkiem. Który z tu obecnych prawiczków dobrze zarabia? Wątpię, żeby choć jeden

Gość prawiczek 26 lat
Dobre pieniądze to nie wszystko , ale zdecydowanie pomogą.

BNB, co Ty gadasz, że mężczyzn jest więcej; owszem rodzi się ich więcej, ale niestety co tu kryć jest to płeć i słabsza (choroby) i mało odpowiedzialna (wypadki), tak więc w efekcie jest was mniej niż nas, Nie rozumiem więc skąd sie biorą prawiki.

Gość prawiczek 26 lat
Jak pisałem , przeciętna dziewczyna nie bardzo ma ochotę z nami się spotykać . Woli być przez chwilę sama niż umawiać się z frajerem :) .

BNB sprecyzuj; być może Twoja ironia Cię przerosła, bo ja nie wiem, o czym piszesz

Gość prawiczek 26 lat
Miałem kolegę z dobrze sytuowanej rodziny , dobre pieniądze ,rozrywkowy , wesoły , miał dziewczyn na pęczki . Słowem miał wszystko to czego ja nie mam :), miał też dziewczyny które spotykać się ze mną nie chciały .

kochany prawiczku 26letni, czyżbyś jednak przyznał, że jesteś frajerem?

Gość prawiczek 26 lat
abc101 , nie wykazałaś się ani trochę inteligencją :O . Chodzi o to że kobiet jest więcej ze względu na panie po 60tce . A jaki dwudziestolatek będzie się prowadzał z czterdziestką rozwódką ? Dochodzi jeszcze sprawa taka że młode dziewczyny umawiają się ze starymi rozwiedzionymi prykami .

BNB, kto jak kto, ale Ty chyba nie musisz ubolewać z powodu braku kobiet?

Gość prawiczek 26 lat
Krótko mówiąc młode dziewczyny chcą się bawić i szaleć , a prawiczki są zaprzeczeniem szaleństwa i zabawy.

Prawiczku, ale żeś mi "pojechał", ale mam wrażenie, że przytaczasz moje słowa z dnia poprzedniego. Albo jesteś 22letnim, alboBNB

Gość parawiczek 26 lat
Bo tak ciężko było zrozumieć co pisał BNB , napisał to co i Ty że faceci żyją znacznie krócej. Rodzi się ich więcej ale żyją krócej , stąd kobiet jest statystycznie więcej bo np na jednego 60 latka przypadają 2 gorące 60tki .

BNB nie udzieliłeś jednoznacznej odpowiedzi. Mam wrażenie, że tymi pytaniami tylko mnie zgrabnie kokietujesz,

Gość prawiczek 26 lat
W jakim województwie mieszkasz abc101 ? :)

O Boże, prawiczku zawstydziłeś mnie, płonę aż po same uszy, nie sądziłam, że jestem .....durnym lachonem?

Dlaczego prawiczku o to mnie pytasz, czyżbyś chciał mnie zarwać?...Ale to chyba niemożliwe, bo prawiczki są praktycznie nie do ruszenia.

Gość prawiczek 26 lat
Ech baby... ABC głupio się pytałaś to dostałaś głupią odp. Przecież to proste jak jebanie.

Gość prawiczke 26 lat
Niektóre egzemplarze są do ruszenia. To powiesz mi, gdzie mieszkasz ? ;)