Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wstydzi sie..

Dziewica ze szok..

Polecane posty

Gość Wstydzi sie..

Mam 17 lat.. jestem dziewica... jestem z chlopakiem od miesiaca.. i ta wyszlo ze dzisiaj zapytal sie mojej najepszej przyjaciolki czy jestem dziewica.. powiedziala mu ze tak..:/ a on powiedzial.. no to bedzie ja ciezka przekonac na pierwszy raz...:/ troche mi wstyd bo u mnie w miescie wszystkie juz pierwszy raz maja dawno za soba.. siedzimy prawie codziennie u mnie w domu bo moi rodzice pracuja.. zanieglugo napwno bedzie chcial to zrobic..

Gość Wstydzi sie
nikt sie nie wypowie:(

Gość dziewica 2
jak jeszcze nie jesteś na to gotowa to nic na siłe!!! ja mam 18 lat i też jestem jeszcze dziewicą.......

Gość 222111
Co z tego że on będzie chciał, ty musisz chcieć to zrobić i nie ma sie co śpieszyć i kierowac sie tym że wszystkie twoje koleżanki mają to za sobą chociażbardzo w to wątpie. Jeżeli nie bedzie chciał uszanować twojej decyzji to po prostu nie jest ciebie wart. Masz dopiero 17 lat nie ma się co śpieszyć z seksem i trzeba liczyc sie z konsekwencjami tego kroku.

Gość rekinka
Nic na siłę jak bedziesz pewna że to ten nie bedziesz miała oporów przed sexem, przynajmniej ja tak miałam , ale jęsli nie chcesz tego robic to nie rób nic na siłę

OK już wiem. :D Nie pruj się za szybko, nie zawsze znaczy dobrze. :O Chociaż ja wiem, :O czego uczą was teraz w gimnazjum. :O :D

Gość Teresa z Wadlewa
Powiem ci tak- zachowaj DZIEWICTWA dla tego jeydynego. Z tym aktualnym proponuje anal i oral Pozdrawiam

Gość wertyhgfcv
nie rób tego, wierz mi, że będziesz żałować poczekaj na tego jednego ukochanego mężczyznę, który nie będzie się martwił z tego powodu, że jesteś dziewicą on będzie się cieszył i zechce na Ciebie czekać

Gość na co ten swiat schodzi
17 lat, dziewica i po miesiacu chce isc z jakim idiota do lozka... kurde na co ten swiat schodzi :/

Gość to żaden wstyd być dziewicą

Gość gdzie sie ulotniłaś
dziewcze, skup ty się lepiej na nauce , seks wybij sobie z głowy. Te twoje "koleżanki" to pewnie też dziewice tylko że nie mają odwagi się do tego przyznać a przecież to jest dopiero wstyd że w tym wieku się puszczają :O

Gość ojejejeje
jesli tak Was cignie do sexu to równiez sprobujcie najpierw sex oralny, bo po miesiacu to bym w zyciu nawet ze stazem nie poszla z facetem do lozka, przemysl to malenka...

Gość 534543
To gdzie ty mieszkasz??? W jakiejś kurewskiej dzielnicy??? W wieku 17 lat to zupełnie normalne, że jest się dziewicą, nie ma powodu do wstydu i tak jak ktoś wspomniał, myślę że twoje koleżanki kłamią i nie każda jest już rozdziewiczona.

Gość nieżałuję21
nic się nie przejmuj, zdecyduj się na seks kiedy będziesz miała na to ochotę. Ja straciłam dziewictwo jak miałam 17 lat i też myślałam, że jestem jedną z ostatnich wśród moich koleżanek.. a okazało się, że wręcz przeciwnie. Ja wychodzę z założenia, że też nie ma co czekać nie wiadomo ile( znam przypadki 'wiekowe') ale też do takiej decyzji trzeba dojrzeć ;) Z jednym gościem spotykałam się przez długo i jakoś się przemóc nie mogłam, a z drugim poszłam do łóżka po tygodniu bycia razem, bo po prostu czułam, że chcę. I tyle. :)

miałam 20 i straciłam oczywiście z chłopakiem który teraz jest moim mężem,,,tak lepiej się żyje i lżej