Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królieczeek playboja

Gdy facet wraca do domu podpity?Jak reagujecie?

Polecane posty

Moj dzis mial wolne w pracy.I popoludniu umowil sie z kolega ze pomoze mu przy naprawie auta.Poszedł.Praca troszke sie przedluzyla ale poinformowal mnie ze wroci 2 godzinki pozniej.Ok.Wrocil jakies 30 min. temu i podbity.Wypili z kolega po 2 piwka.Czy mam byc zła?

Gość jogojogo
nas sie pytasz czy masz byc zła? ja bym o cos takiego w zyciu nie była zła, ew bym troche pomarudziła i tyle. ale ty chyba powinnas miec swoje zdanie...

Gość a zdaża mu się to często
? Jeśli wypije raz na jakiś czas 2 piwa to tragedii nie ma :) Mój nigdy nie przychodzi podpity, wiec trudno mi doradzić :)

Gość pamietaj o jednym
jesli masz cos do zarzucenia facetowi to nigdy nie mow mu tego gdy jest pijany bo nic z tego nie wyniknie - dopiero jak bedzie trzezwy!

Nie zdarzylo mu sie nigdy.Jesli juz wypije to piwko wieczorkiem razem ze mna albo jak umowi sie z kumplami na meski wieczor albo jak razem gdzies idziemy na piwko ze znajomymi

Gość xyzxyz
do faceta to nawet po trzeźwemu nie dotrze... to gnoje zasrane... zahlać mordę a potem mina zbitego psa, podkulony ogon... można gadać jak do d**y a oni i tak dalej swoje... TAKI GATUNEK