Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iniessa

Ksiezyc w nowiu- był już ktoś?

Polecane posty

jak wrażenia w porównaniu do książki i filmu Zmierzch?? Piszcie...;D Warto jechać??

Gość Bella Cullen
dziś widziałam plakaty na sklepie obuwniczym:P Ksiązka ładna..a czy film, nie wiem;) Korzystając z okazji dla mojego Eduardoo👄:D

dzisiaj była premiera i sie własnie zastanawiam czy sie opłaca jechac na film... czy jest dobry czy tylko zrąbali tą ksiazke....

Gość matyśka
widziałam dziś ... nie powala na kolana.

Gość mordi86
proponuję wejść na http://www.cinemak.pl/ tam są same nowości ostatnio oglądałem 2012 i ten film o którego pytacie też tam jest ale nie pamiętam czy z lektorem niestety czy stety za korzystanie z tego serwisu trzeba wysłać smsa na kod koszt 10zeta w plecy ale warto filmów sporo nowych no i rejestracja w sensie opłata za nią jest jednorazowa i dożywotnia :)

Gość mordi86
mniemam ze ten portal jest darmowy,nie chce mi się go sprawdzać jakie tam ma filmy może jest i dobry I don't now

Gość mordi86
a jaki format napisy czy lektor(byle nie ivona) to wole czytać

Gość mordi86
no widzisz a na serwisie którym podałem nie ma camów do tego jest wbudowany darmowy odtwarzacz który daje dodatkowe 30 min na limit megavideo ale na to są jeszcze inne lepsze metody chodzby pewna wtyczka do firefoxa ;)

Gość mordi86
odtwarzacz jest oczywiście w serwisie taki wirtualny dla ścisłości

z tego co widze na cinemak trzeba sie rejestrowac.. i wyslac sms.. ja jestem w Niemczech wiec ta strona nie dla mnie..

Gość mordi86
no tak pod warunkiem,że masz IP zmienne to ci styka reste ja musze kombinować innaczej i pewnie wielu także no...

sprawdz www.filmolandia.net.pl trzeba sie zarejestrowac ale strona jest 100% darmowa i wiele filmow jest bez bez limitu :)