Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niie moge

doradzcie blagam bo zwariuje

Polecane posty

Gość juz niie moge

mieszkam razem z rodzicami, ojciec psychicznie zneca sie nad matka ona ciagle placze nie moge tego juz zniesc, nie mam z ojcem kontaktu, czasem wydaje mi sie ze on nie ma uczuc, nigdy nas nie rozumial nie mozna z nim normalnie porozmawiac jest bardzo prostym i ubogim (nie chodzi o pieniadze) czlowiekiem, nie ma mozliwosci wyrzucenia go z domu bo jest tu meldowany z drugiej strony my z mama nawet jesli wynajelybysmy male mieszkanie to jak damy rade je utrzymac, mama nie zarabia bardzo duzo, ja studiuje dziennie, nie pracuje , zreszta cale nasze obecne mieszkanie urzadzila mama ..kazdy kacik jest stworzony przez nia.. czy widzicie jakies wyjscie z tej nedznej sytuacji? blagam pomozcie bo ja juz nie mam pomyslow i czuje ze zwariuje w tym domu,z tym chorym czlowiekiem....

Gość nikkkita
zabijcie gościa proste

Gość juz niie moge
wiesz ze czasem chcialabym zeby nie zyl tak po prostu zeby cos sie stalo w pracy ... ale przrciez nie moge myslec w ten sposob ... :( zwariuje

Gość resocjalka
współczuję i 3mam kciuki

Gość nikkkita
no to ja nie wiem może u kogoś z rodziny mogłybyście sie zatrzymac. a mówiłaś ojcu co o nim myślisz?

Gość juz niie moge
z nim sie nie da rozmawiac, on uwaza ze postepuje wlasciwie.. nie mam mozliwosci sie do nikogo przeprowadzic :(

Gość spartakus
wspolczuje...zycie w ciaglym stresie zaowocuje jakas nerwica lekowa,namawiaj mame na zmiany,wiemze rodzina nie pomoze bokazdy ma swoje zycie,ale wy wezcie sie w garsc...jaknie macie srodkow narazie na wynajecie czegos to zwyczajnie zglos potwora o znecanie psych...