Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mardalinna dziewczyna

mój chłopak jest durniem do potęgi

Polecane posty

robił sobie kolację i smażył mięsko, paprykę, cukinię, dołożył ryżu, zabarwił przyprawami, kroił cebulę, narobił się , skomponował potrawę i ten kopiec nałożył sobie na duży talerz , postawił na ławie i kufel piwa .Następnię wziął złapał tą ławę , podniósł żeby postawić ją bliżej telewizora i wszystko mu sie z ławy zsunęło i klapło na podłogę, rozbryzło się i trzeba było szmatą zgarniać :-O nie uważacie że jest idiotą ? czy on jest jakiś niepełnosprawny umysłowo ? zastanawiam się żeby sie z nim rozstać bo myślę że on w życiu wszystko tak ma , narobi się a później to spiertoli i nic nie zyska :-O

Gość dziekuje za poprawienie humoru
:D

Gość mala22lb
Każdy strzeli czasem jakąś gafę.Co cie tak to boli skoro nie ty sie narobiłaś.Faktycznie z nim zerwij skoro masz o nim takie kiepskie zdanie.

Gość a w łóżku jest dobry
? I czy potrafi Cię przenieść podczas zespolenia? Czy też upuszcza?

Gość Bo jeśli tak
to może powinnaś mu sama tą kolacje zrobić, poprosić aby sobie ławę przystawił bliżej telewizora i podać mu wtedy papusiu- bedąc np. nago.

Gość ala ma koty dwa
skoro jesteś z chłopakiem,który jest-cytuję "durniem do potęgi","idiotą","nieudacznikiem życiowym","przysłowiową ciotą"-to jak to świadczy o Tobie? kim jesteś? :o

Gość nie pobije nikt mojego
hehehe nie wiem jakim cudem ale mój ukochany stwierdził ze fajek nie można rzucić od razu.Ponieważ rozmawiał z jakimś facetek który mu powiedział ze jak przestał palić to zaczął strasznie tyć. Poszedł do lekarza a ten kazał mu znów zacząć palić.Ale który idiota uwierzy ze lekarz namawia pajeta do palenia BEZNADZIEJA byłam przekonana ze wymyślił sobie historyjkę i za razem wymówkę by palić dalej ,ale po chwili przekonałam się ze On w to naprawdę wierzy

Nie jest ciota, dobzre zrobił, ż eprzestawił ławe. Czy wyobrazasz sobie przestawic inaczej? Postapił prawidłowo. Trzymaj sie go.

Gość szszszok
Tak się dzieje, nie bez przyczyny. Niestety masz w tym swój udział. Masz chłopaka, którego nie potrafisz wesprzeć, tylko dołować. Twój wpływ jest zgubny dla niego. To raczej on powinien zamienić ciebie na lepszy model, bo jeśli tego nie zrobi, to już zawsze będzie workiem treningowym dla twojej zjadliwości. Niszczysz nie tylko jego, ale również stanowisz autodesktrukcję dla samej siebie.

szszszok--może troche racji masz wychodzę z założenia , z punktu widzenia psychologicznego że on tak wyglada w życiu ja nigdy bym tak nie zrobiła, on nie ma myślenia dedukcyjnego, przewidywalnego po prostu chce coś zrobić tu i teraz nie mając pojęcia jakie będę tego konswkwencje lub mogą być brak przewidywalności każdy normalny człowiek najpierw przestawi ławę a później postawi na niej jedzenie nawet zwierze , małpa by na to wpadła

Gość szszszok
Uważam, że masz bezwzględny charakter i nie chcę przytaczać osobniczego przykładu z życia, bo być może byłoby to zbyt daleko idące pporównanie, dlatego wstrzymam się od tego. Osoby typu twojego faceta przy przyjaznych mu kontaktach funkcjonują zupełnie normalnie. Lecz podatna ich wrażliwość psychiki bardzo ubożeje i jest narażona na efekty "wampira". Sorki, ale mam takie wrażenie. To, że nie każdy jest błyskotliwy w danym momencie życia nie świadczy, że takim będzie przez cały czas. Tobie bardzo trudno jest to pojąć, a szkoda. Jestem pewna, że kiedyś zrozumiesz, szczególnie gdy znajdziesz się w sytuacji jemu podobnej.

Gość ale to pyszne żarełko które on
gotuje pewnie wpierdzielasz az ci sie uszy trzesa :O

pasujemy do siebie bo ja rozumem też nie grzeszę :classic_cool:

Gość jak widać czarno na białym
Kobiety nie pragną intelektualistów :)

to prawda, czasami jem to co on przygotuje :-O nie wiem, powinnam ująć się honorem i nie jeść

to on sam sobie robił kolację 😠 a od czego ma kobietę :classic_cool: skandal nie wykonujesz swojej podstawowej funkcji ,do której jesteś zaprojektowana :classic_cool:

Gość fajnie że on umie gotować
ale jesteś, zamiast go przytulić i polecieć do kuchni zrobić mu drugie, ty masz dąsy, że wywalił, że sierota. Przykra jesteś.