Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pussy pussy

Bo we mnie jest sex!

Polecane posty

Gość Pussy pussy

Nie zlicze juz ilu mialam facetow, ale za kazdym razem czuje sie cudownie..nie mowie, ze daje kazdemu, ale jesli czuje w nim ta chuc to czemu nie...Taki sex mnie podnieca i doprowadza do...ach..zreszta nie tylko mnie:) Zawsze sie zabezpieczam! Nie jestem pierwsza lepsza - zeby nie bylo:) Mam 17 lat:)

a wyswietla Ci sie na czole *baza wirusow zostala zaktualizowana* po kazdym stosunku ?

Gość Pussy pussy
Szejku...nie! Ale za to wyswietla sie czerwona lampka> zatankuj:PP

oh boze.. a myslalem ze w tych godzinach ja jestem najwiekszym perwertem. :>

Gość Pussy pussy
A co..tez Ci sie zebralo na bara bara;)??

Zdecydowanie za czesto mi sie zbiera na "bara bara" co wcale nie jest fajne.

Gość Pussy pussy
No to wspolczuje..wiem jak to boli:( Ja tez jak sie przebudze mysle o jednym a zanim zasne mysle o drugim:P Nie lepiej sobie ulzyc i nie mysle wcale:P?

Tyle ze ja w gronie znajomych po ulzeniu sobie moge dostac co najwyzej miano kozaka bo przelecialem panne, a u was to dziala odwrotnie. Nie pytaj dlaczego - tak juz jest. Troche wam wspolczoje bo musicie sie obchodzic z tym dosc ostroznie jesli nie chcecie miec miana typowej cichodajki. Ulzyc - jak najbardziej ale nie myslalas o ustatkowaniu swojego zycia u boku jednego partnera ?:)

Gość Pussy pussy
A TY myslisz , ze ja sie z tym obnosze?? Ogolnie to ja strasznie niedostepna jestem:P Po prostu zycie i to , ze faceci leca na takie niedostepne..az sie dziwie, ze sie jeszcze nie wydalo..Ale jak znam zycie to kazdy z nich myslal ze mial mnie pierwszy raz:P Na ustatkowanie to chyba mam jeszcze czas! Poza tym nie trafilam jeszcze na tego jedynego a moze po prostu nie doroslam. A raczej to oni jeszcze nie dorosli!

No rozumiem ale musze Cie zmartwic - wiekszosc z facetow to lowcy i bardzo lubimy chwalic sie naszymi trofeami. Spotka sie takich 5 i sie okaze ze wszyscy Cie mieli to wiedz ze pojdzie slowo po znajomych. Przyszlemu partnerowi masz zamiar powiedziec o przeszlosci ? Bo wiesz pewnie ze diament dotykany przez zbyt wielu traci swoj polysk. Nie oszukujmy sie - ale wielu panow woli jednak te skazitelne czyste (kolejna zagadka - dlaczego?). I to prawda - widzac to co sie dzieje w szkolach srednich to nie dziwie sie pannom ze szukaja facetow w przedziale wiekowym 20-26.

Gość nadmien prosze...
..ktory przedzial masz na mysli.? ...oj chy ba za duza wypijamm..:)

Nadmien prosze - sprecyzuj pytanie bo nie kumam o co dokladnie Ci chodzi :)