Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijwamwokooo

Czy was też denerwują zdjęcia bachorów na nk D ?

Polecane posty

Gość kijwamwokooo

Laska jeszcze nie wyszła ze szpitala, albo wyszła 2 dni temu i pierwsze co, to zdjęcie noworodka na nk :D ! Dla mnie jest to obrzydliwie żałosne i nie mam pojęcia w jakim celu ludzie tak robią. Żeby się pochwalić ? ohyda :D

ja na pewno nie wrzucę zdjęcia mojego wkrótce mającego przyjść na świat dziecka na nk... ale jak ktoś chce i musi pochwalić się to jego sprawa

Gość her komendante
dziecko to powód do dumy i niech się chwalą do woli , a że dla niektórych to ciężar życiowy to widać od razu po dzieciach :D

Gość jeffk
nie rozumiem jednak samotne bezdzietne, sfrustrowane kobiety, które to drażni

Gość owodmxoq
lepiej być samotną i sfrustrowaną kobietą, niż nudną matką polką sfrustrowaną, tak jak jeffk :D :D :D

Gość jeffk
nie wszystkie matki polki są sfrustrowane;) tak samo jak nie wszystkie singielki dla jasności ani ze mnie matka ani polka

Gość he-he-he-he
jest ogromna różnica między wrzuceniem kilku fotek dziecka, czy rodzicow z dzieckiem zeby po prostu pokazać, co ważnego wydarzyło się w czyims życiu, a między piętnastoma stronami galerii, gdzie są zdjęcia: "mój synuś na prawym boku, mój synuś na lewym boku, mój synuś w śpioszkach w słoniki, mój synuś w śpioszakch w pieski, w łóżeczku, w wózku, ze smoczkiem, bez smoczka, w kąpieli, na spacerku itp". to pierwsze jest normalne. to drugie żałosne.

Gość frentii
ozumiem jednak samotne bezdzietne, sfrustrowane kobiety, które to drażni Drazni to przede wszystkim osoby, ktore chca obejrzec zdjecia wlasciciela profilu, a musza sie przedzierac przez dziesiatki zdjec zasmarkanych bachorow, ktore niczym sie nie roznia. Potrafisz to pojac czy jako mamusko wydaje ci sie, ze marzeniem kazdej kobiety jest rozmnozyc sie do granic mozliwosci i zamieszczac zdjecia na nK?:O

Gość mnie w ogóle nasza klasa
kurewsko wkurwia zlikwidowany mam już profil

Gość FGHJK
to po chooj ogladasz te zdjecia? zazdrosne desperatki

Gość jak siedzisz na kafe
Ja też usunąłem profil.

Gość yreyhehbrahade
Zdjęcia ''bachorów''wstawiaja zwykłe kobiety,a nie te niuńki spalone w solarce z dziubkiem i cyckami na wierzchu:P

Gość sfsdsdfasdafas
nk to wies inikt tam juz nie siedzi