Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie stać mnie na krzyżówki

Krzyżówki - o czym świadczy zdolność do ich szybkiego

Polecane posty

rozwiązywania ? rach ciach i już mam całą uzupełnioną! nie wiem jak to jest, czasem nie znam haseł , ale znam inne, w ogóle wydaje mi się że jestem superinteligentna i mam bogaty zasób słownictwa. robię to dwa razy szybciej niż równieśnicy . jednak muszę zauważyć że mam probelmy z biologią, chemią i fizyką :o :o :o :o

no właśnie nie rozwiązywałam już z 10 lat i w ogóle myślałąm że to łatwa krzyżówka, ale dostałam od kolegi z dwoma hasłami już bo on nie umiał dokończyć! a on się wydawał taki inteligentny a tu proszę, wystarczy znać kilka pojęc, nazwisk i synonimów...ciekawe czy można na tym zarobić ?

to może się pobawimy ? :D ja Wam podam kilka haseł ( ale tych łatwiejszych które sama znałam ) i zobaczę czy Wy też zgadniecie : dzierżawa - 5 liter _ _ _ _ _

dobrze nie zgadliście, to podam hasło i następne : dzierżawa - najem Czerwony kwiat w zbożu - 3 litery _ _ _

nie chcecie sie bawic?? odp. MAK tunel drązony przez Więźniów - 6 liter , 5 o _ _ _ _ o _

dobrze :) teraz: lokal gastronomiczny, stołówka 11 liter : _ _ _ _ _ _ _ J _ I_

tak jadłodajnia, nie ma nagród tylko dobra zabawa :) ja kocham rozwiązywać krzyżówki, znacie może jakieś stronki ? to bym se wydrukowała :) a teraz podam dwa hasła jedno łatwe i drugie trudne : 1. całus - 6 liter _ _ _ _ _ k 2. ogólnie znana prawda - 6 liter _ _ u _zm

Gość hhhhhh18
o niczym, moja babcia jak kupi sobie krzyżówki to rozwiąże je w błyskawicznym tempie(jakiś tydzień) i ma je cale pouzupełniane, ja też rozwiązuje krzyżówmki i to szybko, ale bardzo czesto powtarzają się hasla, masz 2 hasła wpisane a 3 wydedukujesz, o niczym to nie świadczy, na pewno nie jesteś superinteligenta

Gość mysliciel999
Krzyżówki ich rozwiązywanie świadczy o nadmiarze wolnego czasu a stworzone zostały po to by pół inteligentom wydawało się że są najmądrzejsi z całej wsi

Gość banalne te hasla
truizm- to ma byc trudne?

Gość gryczka
Jedno wytłumaczenie - rozwiązałaś dużo krzyżówek w życiu. Drugie - sporo czytasz i masz bogaty zasób słownictwa. Hasło z truizmem nie jest trudne:-)