Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelaa

BROMERGON

Polecane posty

Gość marcelaa

Dziewczyny, mam pytanie, czy któraś z Was stosowała Bromergon? Będę wdzięczna za Wasze doświadczenia i opinie związane z tym lekiem. Ja biorę 3ci dzień i jestem absolutnie nie do życia, jest mi słabo tak, że nie mogę stać dłużej niż 5 minut, mam ból głowy od rana do wieczora, mdłości, zawroty głowy... Jestem przerażona, ponieważ moja praca i codzienne życie wymagają ode mnie skupienia, prowadzenia auta itd. Dodatkowo jestem zdziwiona, ponieważ lekarka przepisała mi Jeanine a na ulotce Bromergonu wyczytałam, że nie wolno stosować tego leku z antykoncepcją hormonalną... Bardzo proszę o wypowiedzi!

Gość aisak92
witaj marcelaa,co do bromergon to tez stosuje w obecnej chwili.tylko ze ja pol tabletki i to na noc przed spaniem z zalecenia lekarza,nie wolno brac w dzien poniewaz beda skutki takie jak piszesz,na noc dlatego ze w czasie snu nie czujesz malych skutkow ubocznych.ja biore 1/2tabletki i przez 1sze 3 lub 4 dni tez mialam mdlosci ale to napewno ustapi.nie wiem jak ten lek sie ma z lekami anty,wiec musisz zapytac swojego lekarza prowadzacego.marcelaa bierzesz bromergon na zbicie prolaktyny,tak?w jakiej dawce go przyjmujesz?

Gość pistacjowaaa
ja tez tak okropnie sie czulam....wkladalam sobie to do chleba,bo tak lekarka mowila,te skutki to normalne.....odstawilam go sama po tym jak znowu mialam miesiaczki...i wszystko wrocilo do normy bez bromergonu, a tez mialam wysoka prolaktyne

Gość marcelaa
Tak, dostałam go na zbicie prolaktyny... Ale jednocześnie nie chcę teraz zajść w ciążę stąd antykoncepcja... Ale czuję się naprawdę okropnie i mam ochotę już to odstawić :(

ja bromergon biore juz od jakis 5misiecy na obnizenie prolaktyny! na poczatku strasznie sie czulam mialam takie objawy jak piszecie ale przeszlo po paru dniach i teraz nie widze zadnej roznicy:)

bsolutnie nie można brać bromka z tab anty....rozwalisz ze hormony !! zmień lepiej lekarza