Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co myslicie o imieniu

imię zuzanna - podoba sie wam???

Polecane posty

Gość a co myslicie o imieniu

Gość pedides
wszedzie zuzie, zuzki, zuzanny... szczerze? nie podoba mi sie juz... ile mozna na okroglo jedno i to samo imie..

Gość ee mnie nie
mnie sie to imie nie podoba i nie dlatego,ze jest teraz popularne Nigdy mi się nie podobało

Gość Onaa.
Nie podoba mi się... Zuza, Zuzuzu... ble ;) Naprawdę nie ładne. Jak będzie dorosłą kobietą to Zuza niebyt fajnie brzmi ;) Jest naprawdę dużo pięknych imion ;)

Gość kalina27
onaa ma rację, pamiętaj, że twoje dziecko kiedyś dorośnie. Może to imię poasuje dziecku, ale dorosłej kobiecie nie bardzo, wez to pod uwagę.

Gość mamusia zuzanki
A ja mam Zuzię, Zuzę, Zuzankę i Zuzannę :P I w moim otoczeniu jest to jedyne dziecko o takim imieniu :) Wybieraj imię takie jak Ty chcesz bo na temat każdego będziesz tu miała tyle opinii ile posłów w sejmie :)

Gość mikola
póki Zuzia bedzie mała to jest piękne i wdzieczne imię, ale jak Zuzia dorosnie - to jednak -moim zdaniem- imie Zuzia brzmi straszsie infantylnie..:/ no bo jak sie zwracac do dorosłej kobiety np. w pracy - Pani Zuziu, (Zuzio), bo raczej malo kto powie Pani Zuzanno! Takie jest moje skromne zdanie..