Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chris_r

pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość chris_r

Pewna kobieta nie nie jest mi obojętna i chyba ja jej również. Widzimy się co jakiś czas, gdy przypadkiem wpadniemy na siebie. Wtedy czuję,że wisi coś w powietrzu, bo daje mi jakieś "małe" sygnały. Wykonałbym pierwszy krok, ale mogę to mylnie interpretować z jej strony. Może jestem po prostu tylko dobrym kolegą..sam nie wiem. Ona udaję tylko twardą na zewnątrz, ale ja wiem,że jest cholernie nieśmiała. Kobiety poradźcie mi coś. Jakie wysyłacie sygnały,nawet te najmniejsze? Wszystkie opinie Pań mile widziane.

Gość też jestem nieśmiała
i czasami mogę nawet sprawiać wrażenie niezainteresowanej lubo całkiem obojętnej

Gość chris_r
jak facet wie,że to jest to, działa bez zastanowienia..ale przeważnie jest dużo niejasności i sam niesmak

Gość vcgvbcfb
ja też czasem udaję niezainteresowaną jśli facet mi si bardzo ale to bardzo podoba...tylko mój wzrok nieśmiały i taki mętny zdradza moje myśli... jeśli podoba mi sie mniej to jestem bardziej "dostępna" bo jeśli zrobie złe wrażenie to nie mam specjalnie nic do stracenia... jesli wiec ta twoja panna autorze traktuje ce niemal olewająco to spójrz jej w oczy...one powiedzą ci prawdę...jeśli ucieka wzrokiem i wyczujesz napiecie z jej strony to jest twoja

Gość Doświadczony Facet jestem
chris_r - zrób tak jak Ci doświadczony facet radzi (sprawdzone niejednokrotnie). Otóż: gdy wiesz, że się spotkacie to wcześniej palcem "wygrzeb" sobie wydzielinę spod napletka i posmaruj nią sobie nagdarstki oraz miejsce za uszami. To jest 100% wabik na kobiety. Kobiety mówią wówczas, że zadziałała jakaś chemia, a to tylko (aż) twoje feromony. Piszę to z całą powagą i uwierz, metoda ta doprowadzi cię do celu. Powodzenia.

Gość ale kretyński pomysł
puknij się w łeb smierdzielu:O

Gość chiuauaaa
Powiem tak, jest pewien facet ktory mi sie cholernie podoba, ale specjalnie udaje ze go olewam i unikam jego wzroku, by nie wyczul ze mi sie podoba..masakra jak ten swiat dziala:/

Gość chris_r
kobiety..3 światy z wami. Ludzie lubią sobie utrudniać wiele, ale po co?

Gość jak delikatnie malymi krokami
poczytaj sobie mój temat...to samo tylko, że od str kobiety. może dojdziemy do porozumienia, Ty mi powiesz jak kobieta ma okazać facetowi zainteresowanie, a ja odwrotnie:D

Gość chris_r
17315111 - jak chcesz pogadać

Gość do chris r
ja jestem beznajdziejnie nieśmiałą osobą, jesli ktos mi sie spodoba udaje że go nie widze, nie patrze mu w oczy, ingnoruje, unikam go, jestem dosłownie oschła. Dam Ci radę. Musisz zrobic radykalny krok, przy najblizszej okazji zagadaj ją i konkretnie cos zaproponuj np. kawe. Mówie to z własnego doświadczenia. Do osob nieśmialych trzeba miec takie podejscie. Gdyby chlopak ktory mi sie podoba zaproponowal spotkanie, nie odmowilabym...same patrzenie nie wystarcza...mozna tak patrzec bardzo dlugo.

Gość chris_r
Aby zrobić radykalny krok autorko muszę być pewien. Czerwona kartka mi raczej nie na rękę, jak chyba i każdemu

patrze sie i pesze, jak mezczyzna spojrzy sie na mnie w tym samym czasie :O :P najpewniej sie zaczerwienie, taka jestem smutna :D smieje sie duzo i usmiecham podczas konwersacji jestem zainteresowana rozmowa

Gość do chris
jesli unika Twojego wzroku tzn ze się jej podobasz. Gdbybys byl dla niej obojętny nie mialaby problemu z patrzeniem w Twoje oczy. Takie jest moje zdanie. Wiec jesli Ci naprawde na niej zalezy, zaproponuj spotkanie.

Gość chris_r
wiem,że lubi przebywać w moim towarzystwie, chociaz nieczesto się widujemy

Gość kup jej Jaguara
wszystkie kobiety lubią takie zwierzeta jak Jaguary, norki, szynszyle...no i jeleni, którzy maja kasę

Gość chris_r
zaproszę ją na karmelki, równie niezobowiązujące jak kawa;

Gość do chris r
...wiec jesli wiesz, ze lubi przebywac w Twoim towarzystwie i jest osobą niesmialą to zacznij dzialac!

Gość kobiety czy wy jesteście
normalne - przynajmniej te które tu jakieś pierdoły o " nieśmiałości" opowiadają. Przeczytajcie sobie jeszcze raz te swoje wpisy. Co to znaczy "jestem bardzo nieśmiała i ignoruję osobę która mi się podoba a wiem że ja jemu też". Czyli facet zrobi jakiś krok (próbuje podejść, usmiech itp.) i dostaje po łbie - bo dziewczyny zaczynają go ignorować. To w jaki sposób Wy chcecie kogoś poznać? Bo żaden facet nie zrobi kolejnego podejścia do takiej osoby. I proszę mi nie opowiadaćtutaj banialuków, że to widać nie "ten, bo temu któremu zależy to będzie się starał nadal". No niestety, ale nie. Postawcie się w odrotnej sytuacji i co Wy na to? Czy nadal uważacie, że to takie proste. Troszkę szacunku do osób, które próbują coś działąć i niestety trafiają na takie niezdecydowane (czyli wg Was nieśmiałe) osoby. Szkoda dla Was tylko normalnych facetów. Ale życzę powodzenia w szukaniu

Gość chris_r
w tym rzecz,że to byłoby moje drugie podejście do niej, pierwsze było w złym czasie i miejscu

Gość jesli sie dobrze
czuje jak sie z Toba spotyka, usmiecha sie, jest oniesmielona, ucieka ze wzrokiem, to pewnie jest zainteresowana:-) probuj smialo:-) zaproszenie na kawa jest neutralne, wiec nic nie ryzykujesz:-)

Gość ojojojojojojojo
Też unikam wzroku, trudno mi się odezwać, a czasem gadam jak nakręcona. Żartuję, zachowuję się sztucznie. Chyba się czerwienie. Uśmiecham się jak idiotka. Patrzę w oczy (bo unikanie oznacza, że się podoba, więc robię na odwrót - a przynajmniej się staram)... Czasem kiedy udajemy, że coś nie istnieje, oznacza to, że to dla nas najważniejsze. A czasami nie. Po prostu spróbuj :D

Gość nie ma złego czasu i miejsca
zawsze można dać jakiś sygnał - nawet w mało ciekawej sytuacji. takie jest moje zdanie. Bardzo łatwo dostać po łbie - ja po takim numerze to raczej bym nie miał ochoty na niewiadomo co: "czy się zgodzi spotkać czy znowu ucieknie". bo to ja sie bede beznadziejnie czuł. pamietaj ze ty juz probowales, czyli kobieta wie o co chodzi. a niesmialosc to dla mnie śmieszne "wykręty" niezdecydowanych. I takie wytłumaczenie dla sibie samej i koleżanek Powodzenia

Gość chris_r
wiem..a moze się po prostu bawi

Gość jesli sie dobrze
jak wygladala wczesniej ta sytuacja? jakby nie traktowala tego powaznie, to raczej bylaby wyluzowana, a nie speszona :P zaproszenie na kawe, to nie oswiadczyny, moze to byc zupelnie kolezenski gest, wiec do dziela:-)