Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pozmocie help

moj chlopak nie chce pojsc mi po batonika

Polecane posty

Gość pozmocie help

mam taki problem. moj chlopak mieszka na 4 pietrze i nie chce pojsc mi po batonika. ja nie mgoe zejsc sama bo mnie dupa boli i nozki, i brzuszek, ii zle sie czuje. prosze go od 2 h a on nic. nie wiem co mam zrobic? czy moge z nim zerwac? ja bym poszla, ja bym zrobila to dla niego! on chyba mnie NIE kocha jush :(

Gość hihuhak
musisz mu zrobic loda

Gość pomozcie help
nawet jak mu zrobie to on nie pojdzie. pozatym robilam tydzien temu :(

Gość pomozcie help
ale ja wcale nie mam nadwagi, waze tylko 85 i mam cale 160 wzrostu. to idealnie, prawda? :( i wcale nie jestem smutna pusia

Gość pomozcie help
slodki piotrus, mam za to piekne wnetrze :( tak mowi moj chlopak! a wogole to on tu siedzi i sie smieje, mam nadzieje ze nie ze mnie. i dalej mi nie che kupic batonika, co zrobic zeby go przekonac?:( proshe o pomoc!

Gość lalalaaaaaaaaaaaaa
wypnij pupke i po klopocie

Gość o kuźwa ale pasztet

Gość pomozcie help
powiedzial ze jak dam mu swoje kakaowe oczko to pojdzie, ale jego fryt boi sie ciemnosci i nic z tego :( pozatym zwisa smetnie, chyba posmutnial. moze tez chce batonika? :(

Gość GEORGIA 2666
zerwij z draniem, zaczyna sie od batonika ... wiesz co moze byc dalej? przemoc, zdrada....

Gość pomozcie help
georgia, swieta rracja. boje sie, co bedzie za rok, dwa? bede miala otwarte zlamanie, bede rodzic dziecko i przez 2godz bede go prosic zeby mnie do szpitala zawiozl? skandal jakis

Gość GEORGIA 2666
moja kolezanka przez to przechodziła, po roku znajomosci nie poszedł po coca cole ( ze niby niezdrowa len jeden) dwa lata później rodziła biedactwo w domu musiała sama. Oczywiscie nawet nie posprzątał. Ona jest bardzo dobra kobieta, ma z nia jak w raju lodzik dwa razy dziennie i schabowego potrafi przygotowac z ziemniakami ( ona nawet wie ze wody nalezy dodac zeby sie ugotowały) a on jej cos takiego... Nie martw sie wygon łobuza...

Gość pomozcie help
chyba bede musiala, teraz batonik, jutro cola, pojutrze to juz nawet po gumki nie pojdzie :( dran!

Gość GEORGIA 2666
własnie po gumki nie ruszy dupy, dziecko zrobi a kochanke znajdzie :). Zostaw gnoja załozymy grupe wsparcia ;P

Gość pan od batonika
ze tak sprostuje... ma 162 cm wzrostu i waga nieznana:) Po batonika nie pojde, bo pozniej nie chce mis ie sluchac, ze ma duza pupe i bioderka i boczki...coz to dla mojej rownowagi psychicznej Dzieki wszystkim tym ktorzy mnie popieraja!

Gość GEORGIA 2666
Oj to ja zmieniam zdanie :) W Twojej wypowiedzi było sporo wrażliwości, zostaw ja i badz ze mna ja nie lubie batonikow ;D