Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kinia02

POMÓŻCIE proszę!!

Polecane posty

Gość Kinia02
Bardzo proszę o pomoc o sposoby na opóźnienie miesiaczki Teraz wypada mi miesiaczka a wlasciwie jutro no i włąsnie za miesiąc mi wypada dokładnie w świeta ;(( Nie wiem co mam robic bo wiecie jakie misiaczki sa męczące...to by nie były świeta tylko jakaś męczarnia ;(( POwiedzcie mi czy są jakieś sposoby na opóźnienie miesiączki o 9-10 dni?? tylko zadne tabletki nie wchodza w grę.Aha i jeszcze jedno moze tto jest tez ważne...teraz przez ostatni tydzień bylam chora i caly tydzien lezałam w łóżku moze to tez ma jakis wpływ na opóźnienie okresu?Teraz strasznie sie denerwuje tym aby mi sie to przesunelo o te 10 dni..Prosze pmozcie mi> Z góry bardzo dziękuj ę

Gość Kinia02
Proszę was bardzo dziewczyny błagam ;(

Gość jedyna metoda
to puścić się na dyskotece z kilkoma facetami naraz w okresie owulacji, zajść w ciążę i masz spokój na 9 miesięcy. Ile Ty masz lat, że tego nie wiesz?

Gość Kinia02
dobra widzie ze na tej je***ej kafeterii sa same dzici tylko nie wiedzialam ze takie pustaki....JUz drugi raz sie na was dziewczyny zawiodlam ;(

Gość aaagnie
przez stres i chorobe moze sie spoznic 2-3 dni. Nie da sie tego opoznic, chyba ze tabletki bedziesz brac.

Gość ghjkl
tylko pigułki anty Cie ratują