Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkakaced

od urodzenia dziecka nic nam sie nie uklada mam juz dosyc

Polecane posty

Gość myszkakaced

na to zebym zaszla w ciaze czekalismy jak na zbawienie nie bylo latwo.kiedy w koncu sie udalo bylismy w siodmym niebie.dzis nasza coreczka ma 3miesiace a miedzy nami kompletnie sie nie uklada.ja wogole nie mam ochoty na sex co on zle dbiera twierdzac ze chodze do innego kiedy chce zeby pzypilnowal dziecko bo chcialabym cos zrobic to twierdzi ze obowiazki mnie ptrzerastaja i popilnuje malej tylko do momentu kiedy nie zacznie plakac jak tylo zaczyna plakac odrazu tqierdzi ze jest spiaca mimo ze wstala np 20min temu a;e ze robi kupe i tw jwgo ciagle haslo noo o co ty ryczysz.jak mnie to denerwuje!! on moze w kazdej chwili wyjsc wszedzie ja jak chce wyjsc to oczywiscie moge ale ile musze sie nasluchac.sms jak dostane to leci do tego tel jakby nie wiem na czym chcial mnie zlapac a jakja czytam sms to pyta czy to od kolegi.ja juz czase nie mam sily czasem tak chce mi sie wyc nie plakac tylko wyc.nie mam w nim zadnej pomocy tak jak na poczatku.

niestety facet mysli tylko o sexie a tego mu brakuje najbardziej ,, musisz z nim porozmawiać o swoich troskach i obawach ,,

Gość myszkakace
wlasnie nie ka nie chce zeby on sie zajol dzieckiem bo ja chce sobie polezc wrecz odwrotnie.

Gość myszkakace
no a jesli chodzi o to lozko to ja sama nie potraafie tego wytlumaczyc bo w ciagu dnia np zawsze podejde przytule sie czy cos a kiedy przychodzi wieczor to kombinuje np ide pozno sie kapac ale celowo dlugo ogladam film udaje ze spie zeby tylko tego uniknac nie wiem dlaczego tak jest.i mysle ze to nie ma nic wspolnego z porodem poniewaz mialam sesarskie ciecoe.zdaje sobie z tego sprawe ze jemu tego brakuje

Może podłoże emocjonalne? Może ma na to wpływ że przez cały dzień on Cię wkurza i wieczorem nie masz ochoty? Albo jesteś przemęczona ...

jesteś w połogu i często tak już jest że pociąg seksualny zanika ,, nie martw się,, to minie ,,teraz jesteś zmenczona i potrzebujesz spokoju i wsparcia :)za jakiś czas wszystko wruci do równowagi :)

Gość myszkakace
noo mam nadzieje i chcialabym zeby wszystko wrocilo do normy bo czasem napawde nie mam juz sily.

Gość myszkakace
ja lubie jak oboje jestesmy w dou ale jego obenosc doprowadza mnie czasem do szalu.czasem jak gdzies wyjdzie albo jest w pracy to ja dopiero wtedy odpocczywam wtedy dziecko moze plakac nawet caly dzien i mi to nie przeszkadza ja wtedy zrobie wszystko osprzatam ugotuje nawet wyjde z dzieckiem na spacer i ze wszystkiem sie wyrobie az do monentu kiedy wraca z pracy.a jak jest w domu to mi sie nic nie chce ani sprzatac na wsztsko mam czas.np teraz go nie ma w domu wyszedl z moim bratem do kolegi i denerwuje mnie fakt ze go nie ma ale z drugiej strony vzuje ulge dziecko spi i mam swiety spokuj

Gość myszkakace
denerwuje mnie fakt ze od ponad miesiaca jest na zwolnieniu lekarskim bo w pracy mial wypadek do pracy wraca cale szczescie juz we wtorek ale caly miesiac siedzi w domu i nic nie robi a dzisiaj kiedy byla ladna pogoda i chcialam isc na spacer to wymigal sie tak ze wcisnol mala swojej mamie ktora miala ja zabrac tylko na godz i w tym czasie mialam posprzatc i ugotowac obiad a po powrocie malej mielismy isc na spacer.skonczylo sie tak ze tesciowa oddala ja jak juz zaczelo sie robic ciemo i nie bylo juz tak cieplo ja do poludnia.i tyle mialam ze wspolnego spaceruale do kolegi teraz mial czas pujsc

Gość roomek tomek obojetne
z facetem jest jak z dzieckiem , trza sie nim po prostu opiekowac i tyle a sex dla faceta to podstawa , jak jest sex w domu to nie szuka sie go gdzie indziej, facet jest bardziej ulegly a przede wszystkim nie nerwowy, i nie wychodzi tak czesto do kolegow( bo mysli, jak zostane z kobieta w domu , poogladamy wspolnie telewizje siedzac kolo siebie , to moze z niczego tak poprostu zlapie mnie za penisa) dlugo bym na ten temat mogl opowiadac bo sam bylem w podobnej sytuacji tylko ze moja kobieta mnie raczej nie sluchala , bo jak z nia rozmawialem to tak jak grochem o sciane, a teraz jest juz sama ---facet na 100% a do tego fryzjer---