Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok-szok-szok

O co tu chodzi???

Polecane posty

Gość szok-szok-szok

Od prawie 10lat mam przyjaciela faceta,który ma swoją rodzinę i trójkę dzieci.Ja tez mam dziecko i męża.Często spotykaliśmy się,rozmawialiśmy przy piwku,kawie.Rozmawialiśmy o wszystkim.O kłopotach w pracy,o chorobach naszych dzieci,o kłótniach w domu.Pisaliśmy do siebie smsy,emaile,dzwniliśmy.Jak to dobrzy kumple.Po tych 10 latach nie wiadomo jak to się stało,ale przespaliśmy się ze sobą.Potem drugi raz i trzeci.Taki szał trwał z 1,5 roku.Teraz smsy są coraz rzadsze,przez telefon nie rozmawiamy prawie wogóle.Tak jak kiedyś wiedziałam co się u niego dzieje tak teraz nie mam z nim praktycznie wogóle kontaktu.Kiedyś po tym wszystkim powiedziałam mu,że się w nim zakochałam.Mam wrażenie,że przestraszył się ,uciekł.Dlatego smsy są coraz rzadsze,nie ma telefonów.Ogólnie mam wrażenie,że powoli się wycofuje.Niepotrzebnie bo nie mam zamiaru rozbijać mu rodziny.Nie chcę również nic zmieniać w swoim życiu.Brakuje mi go jako przyjaciela.Przez 10 lat znajomości przyzwyczaiłam się do niego.Do tego,że jak miałam doła to zawsze mogłam z nim pogadać.Z mężem niestety nie mogę bo nigdy go nie ma w domu.Nie wiem dlaczego się tak zachowuje.Trudno przespaliśmy się ze sobą,ale żeby przekreślać całą przyjaźń?O co tu chodzi?Wystraszył się?Przecież to niemożliwe żeby przez 10 lat utrzymywał ze mną kontakt tylko po to żeby mnie przelecieć-bzdura!!!Nie wierzę w to!!!Co o tym myślicie.

Gość moiigeee
Ma wyrzuty sumienia względem zony.

Gość szok-szok-szok
ciągle byłam odesrana ale anal go nie pociągał

Gość szok-szok-szok
Napiszcie coś bo jestem w kropce:(

Gość moiigeee
Daj mu swiety spokoj. On zaluje widac tego, co zrobil.

Gość szok-szok-szok
oczywiście wiadomo,że ten tekst u góry to podszyw:(I to bardzo słabej jakości:( Myślisz,ze ma wyrzuty sumienia.Czemu tego mi nie powie?Zrozumiałabym to.Mówił mi takie rzeczy,że to naprawdę byłby pikuś

Gość moiigeee
Bo teraz nie ma miedzy wami przyjazni, jako takiej czytsej przyjazni. Pojawilo sie cos wiecej. Juz nie jestes jego przyjaciolka i podejrzewam- nigdy nie bedziesz. Wiec ciezko mu juz z Toba rozmawiac.

Gość szok-szok-szok
Chętnie bym mu to powiedziała,ale jak pisałam nie mamy prawie kontaktu.Mam napisac,że chcę pogadać???Wydaje mi się,że on nie chce rozmawiać.Zamknął się w sobie.Jestem na siebie wściekła,że doszło do tego sexu!!!!

Gość szok-szok-szok
moiigeee właśnie też mi się tak wydaje.Zpieprzyło się wszystko...kurcze brakuje mi go jak cholera,ale to już chyba po ptakach

Gość ten który trochę przeżył
niestety popsuliście to co było wcześniej i nie tęsknij już za tym bo to już nie wróci... na pewno nie wróci. zapomnij o takiej jak wcześniej przyjaźni oszczędzisz cierpienia i jemu i sobie. Pamiętaj przyjaźń między kobietą a mężczyzną istnieje tylko dopóki nie pójdą do łóżka, później albo zostają parą albo cała przyjaźń wali się w gruzach...

Gość szok-szok-szok
Kurcze czemu tak jest?To znaczy w/g was już nic z tego nie będzie.

Gość znudziłaś mu się
wyruchał cię i przestałas być dla niego atrakacyjna, chce się odciuąć bo zaczął się ciebie brzydzić...trzeba było szanowac dupy

Gość szok-szok-szok
A gdybyśmy spróbowali zapomnieć o tym sexie?Gdyby tylko on chciał zapomnieć....ale macie rację nic juz nie będzie tak jak dawniej....Najbardziej boli mnie to,ze on nie potrafi mi tego powiedzieć prosto w oczy.Tyle razy mówiliśmy sobie gorsze rzeczy.niektóre nie były miłe,ale przyjaciel to ktoś kto mówi prawdę,a nie ten co sypie cukier i mówi Ci to co chcesz usłyszeć...

Gość ..............kropek
albo przyjaźń albo sex, nie można mieć tych 2 rzeczy naraz, nigdy

Gość No to prawda ale on przestał
być Twoim przyjacielem z momentem gdy stał się kochankiem. A teraz traktuje Cię jak kochankę, z którą już sie nie chce bzykać. To przecież jasne