Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detta walker

randki przez net

Polecane posty

Gość detta walker

Hej, na prośbę znajomego wrzucam prośbę o wypełnienie krótkiej ankietki na temat randek: http://bit.ly/4uygQ8 swoją drogą to trochę dziwny pomysł z tym randkowym allegro, nie?

Gość jon irenicus
niezłe ]:->

Gość moniccaa.de
słyszałam o takim serwisie gdzieś za granicą, wystawiasz randkę ze sobą a faceci których dopuścisz licytują :D jest coś takiego w Polsce? czy dopiero ma powstać? przyznam że sama jestem użytkowniczką kilku serwisów randkowych, ale do tej pory jakoś nie udało mi się znaleźć nikogo fajnego, więc w sumie fajne rozwiązanie, tylko nie wiem czy bym się odważyła wziąć w czyms takim udział..

Nudna ankieta, na discovery to długopisy chociaż dają :D A co do randek przez internet to przypomina to sex przez skarpetę, niby to samo ale doznania rozczarowujące :P

Gość uprawiałaś seks przez skarpetę
?? buhahaha:P

Tak, to było do przewidzenia takie pytanie. Więc na nie odpowiem: nie nie uprawiałem, ale biorąc pod uwagę właściwości skarpet doszedłem do wniosku że nie było by to "doznaniem". Ale jak chcesz to proszę bardzo, zweryfikuj moją hipotezę.

Gość PPPPPP
chyba tytuł wątku nie trafiony :P w tej ankiecie nie chodzi o "randki przez net" a raczej o te do których doszło dzięki internetowi, no ale chyba każdy łapie i w związku z tym analogia ze skarpetą jest do bani :P

Gość PPPPPP
a randkowe allegro może być

Gość uuuuuupppppppppp
up