Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotkamigotka

Jakie plany macie na kolejnego sylwestra ?

Polecane posty

Gość Chopok
biała sala - własne łóżko

Gość jak przedmówca

Ja z moją kolezanką ostatniego S spędziłyśmy u mnie a było tak ze najpierw trochę posiedziałyśmy z moja rodzinką-ona zna ich dobrze bo długo sie kumplujemy a poten sobie zrobiłysmy seans filmowy przez całą noc.Tak wyszło ze ani jej ani mnie nikt nie zaprosił bo jak to bywa o singlach się juz niekoniecznie pamięta przy takich okazjach.Sory za posta w smutnym tonie ale tak mi się pomyślało...W tym roku chyba jadę do rodziny.

Plany plany a tu pustka w głowie co w sylwestra ja porobię ... U mnie albo sylwester pod chmurką aby było zimno bo wtedy mozna by się do kogos przytulić :D hihi (jeszcze trzeba miec do kogo ) albo domówka i powrót nad ranem jak to miało miejsce 2 lata temu...albo poratuje mnie sylwester z Telewizją Polską pt" Sylwester z jedynką" :D O to bedzie dobre... Lolxd - nie ty jeden zapewne masz takie plany a kafeteria i tak bedzie pekac w szwach od nadmiaru gości noworocznych :D z kieliszkiem czegos mocniejszego przy okazji żeby nie odstawac od całości to sie kazdy sam napije w samotności...:)

u nas tez kiedyś organizowali takie masowe impezy w mieście ale od jakiegoś czasu nie ma....jak nie było zimno mocno to fajnie mozna bylo czas spędzić

Gość a dlaczego zaraz
spiję się szampanem w domu, jak zwykle

Gość w samolocie
Ja bede w samolocie :)

ooo nie , tylko nie w domu!! juz nigdy! nawet jeśli w łóżku z moim kochanym przeżyję orgazm stulecia... w Sylwestra muszę się gdzieś wybrac... tylko dokąd??

Gość a dlaczego zaraz
w łóżku z kochanym??? orgazm??? Nie wiem o czym piszesz dobra kobieto. :D

Gość a ja bym .
ja poznalam mojego chlopaka w sylwestra i to nasza mala rocznica ktora zawsze spedzamy tylko we dwoje:)

no mnie się rok temu udał fajny sylwester z moim ukochanym. cudowna noc, idealne towarzystwo i ładny apartament, niczego więcej do szczęścia nie było mi trzeba. jakby ktoś był zainteresowany taką formą witania nowego roku, to polecam uczciwie yourplace, bardzo fajne miejscówy w kraku mają. w tym roku natomiast zupełnie nie mam żadnych planów... mam nadzieję, że jak za starych dobrych czasów, w ostatniej chwili wypadnie jakiś "spontan" i tak czy siak będę dobrze się bawić :)

Wiecie co podobają mi sie dwie propozycje :) łóżko +facet i sylwester całkiem dzika propozycja mrauuuuu :) A powitanie nowego roku w samolocie to obłędna propozycja wymagajaca szczescia /odwagi i zasobnosci portfela bo nie kazdy może sobie na to pozwolić. hehe Porównac to mozna do wyprway w kosmos...:D Ktos sie wybiera >? Bo ja wole na ziemi świetować i czuć grunt pod nogami pewny mimo paru głebszych w taką noc.

Ja będe siedizała przy kompie i marudziła, zrzędziła , tak, zrobię.

No fakt najlepiej to siedzieć przy kompie w Nowy Rok :P najlepsza alternatywa na Sylwestra zrzędzić i marudzić...no ale jak sie nie ma co się lubi to się lubi co się ma. A ja zaczne rok myślę z pozytywnym nastawieniem w lepsze jutro jak zawsze :D oby nie na krotko...hihih

Gość Kapicki
Szkoda że nie mieszkam w Gorzowie Wlkp

Gość ja robię domówkę
zaprosiłam kumpele, mamy zamiar się upic, a nawet coś zajarac:D mam nadzieje, że będzie wesoło. oczywiście satrych nie będzie :D:D