Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioonnaaa

MADOX MUSI PRZEJŚĆ DALEJ !!!

Polecane posty

Gość fioonnaaa

na kogo stawiacie w dzisiejszym półfinale mam talent ? ja na madoxa(wkońcu ktoś charakterystyczny posiadający odmienny styl) a co do drugiej osoby to nie jestem pewna

Gość raaacjaaa
zgadzam się! chociaż raz ktoś oryginalny kto mógłby zrobić karierę za granicą :)

Gość Marcin jest cudny
i nie chodzi o urodę, tylko o talent. Przykuwa uwagę.

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeee

Gość jest zjawiskowy

Gość agagaja ja
ja też Go bardzo polubiłam! :) mam nadzieję że przejdzie a bracia legun nie powinni brać udziały w programie w którym pomagają nieznanym i początkujacym talentom. A oni już robia kariere od dawna.

Gość f-16
a gdzie on ma talent? tak wył przy paparazzi, że nie wiedziałam czy mam się śmiać, czy płakać :o o wyglądzie nie wspomnę, trzecia płeć. typów nie mam, bo obecny mam talent to niezła wioska dla ludzi, którzy wmawiają sobie coś, co nie jest prawdą 🖐️

Gość kleoooofassa
taaaak musi przejść! z mega niecierpliwośćią czekam na jego występ :)

Gość aga jaja
jeszcze patenciarz jest dobry heheheh:):):)

Gość elimelka
a czytałyście jego bloga? :O chłopak ma rozchwianą osobowość tak ma odmienny oryginalny styl (choć teraz coraz więcej jest chłopaków stylizujących sie na dziewczyny) i ten jego repertuar lady gaga? myślę, że powinna przejść ania teliczn

za duzo w tym programie spiewajacych osob! :O poza tym, w kazdym odc przechodzi ktos, kto spiewa. final bedzie wygladac jak idol :O

Gość ameliaaaaa
że niby rozchwianą osobowość? buahahaha czytałam wcześniej jego bloga i muszę przyznać, że jest zaje.bisty a zwłaszcza to jak rozmawiał z anonimami :p

Gość no cóż wcześniej nie
słyszałam tej piosenki gagi, bo chłamu z założenia nie słucham. Z ciekawości posłuchałam jej po występie Marcina i... dno totalne... A Marcin zrobił z tego kawałka COŚ. Ma chłop talent. Innych uczestnikw prawie nie znam bo nie oglądam programu a na Marcina trafiłam w necie i to jest to:)

Gość rajd czołgiem
"A Marcin zrobił z tego kawałka COŚ." dobry żart :D🖐️

Gość jest świetny
kawał talentu

Gość antyMadox
Madox nic nie zrobił z tego kawałka. Zerżnął zarówno aranżację, jak i sposób wykonania od Gagi. Zresztą sami zobaczcie, oto wersja Paparazzi na pianinko: http://www.youtube.com/watch?v=oP8SrlbpJ5A Ten pedał Madox, nie dość że nie jest oryginalny, to jeszcze fałszuje. Niech gejas jedzie do domu.

Gość uwielbiam brzmienie jego głosu
nie jest dla mnie istotne czy przejdzie, ale chciałabym mieć okazję jeszcze go w czymś kiedyś posłuchać... Jego śpiew jest interesujący i zgadzam się że z nędznego kawałka nędznej Gagi wyczarował nową jakość.

Gość he he ja też dzięki niemu
pierwszy raz zniżyłam się i posłuchałam tej lady gaga - tragedia:D czym ona tak ludziom imponuje? Ciągle pełno jej fotek w necie w dziwacznych stylizacjach, wygląda jak niespełna rozumu:D A Madox świetny jest. Kibicuje mu:)

Gość antyMadox
Lady Gaga to kawał talentu. Inna sprawa, że jest mocno jebnięta w głowę. Ale nie zmienia to faktu, że śpiewać umie. Natomiast niejaki Madox, nie dość, że dziwacznie wygląda(jak transseksualista), to do tego fałszuje.

Gość od razu widaćjak ktoś skupia
się na wyglądzie i aż zieje nienawiścią dla inności. Wy małe ludziki z ciasnymi móżdżkami. Macie prawo nie lubić jego śpiewu, ale jesteście tak żałośni, że nie potraficie nawet ukryć waszej nienawiści z powodu jego innosci. Rzygam takimi Zasługujecie na gwiazdę jaką jest sławetna zgaga:D

Gość co za
Jak czytam "Go", to śmiech mnie ogarnia. Przecież to jest dziewczyna na testosteronie. Ona sie przerabia na faceta- tylko nieudolnie, bo rysy aż krzyczą "Mam cycki"

Gość ooobieeeektywny ktos
to jest pewne że przejdzie, wygrywa wszystkie sondy :) a co do drugiej osoby to jest mi to obojętne

Gość antyMadox
Ciekawa teoria. To teraz żeby przynależeć do grona światłych, otwartych i nieżałosnych trzeba zachwycać się Madoxem? O jego wyglądzie napisałem tylko dlatego, że ktoś wypomniał wygląd Lady Gadze. Oboje wyglądają dziwnie. A Madox po prostu słabo śpiewa i nie wiem skąd bierze się zachwyt nad nim.

Gość bo to jest
Bo to jest Polska własnie...jak ktos skrytykuje jakiegos geja czy transseksualistę to jest od razu NIETOLERANCYJNY.....Trzeba sie nad nimi zachwycać .....wow..... och.....ach..... żeby nie byc 'ciasnym mózgiem"

Gość mało słucham muzyki
rozrywkowej, wolę poważną lub lekki jazz Widziałam jego występ - ma cos w sobie, ale zależy jaki typ muzyki chce "uprawiać". Jesli nie pójdzie drogą czystej komercji jak ta Gaga którą śpiewał to mogą być z niego ludzie

Gość paulina19941208
i kur. nie przeszedł. przecież on jest zaje. po prostu. według mnie i tak zrobi karierę ;] ;******

Gość czartoryska
Racja, on jest świetny. Ale nie ma płaczu. Wydaje singla. Eh, uwielbiam jego głos...

Gość paulina19941208
;))