Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

..20.

co na susze zniszczone koncówki

Polecane posty

Witam. Mam strasznie zniszcozne koncówki od prostownicy i ropzjasniacza.. nie chce scinac bo chce miec długie włosy. I teraz pytanie co mi polecacie dobrego a nawet taniego by włosy sie odbudowały? z góry thx

Gość farbafarbafarba
może jedwab? polecam firmy CHI, lub Marion :)

ja bym ci mimo wszystko radziła podciąć włosy, choćby te 1-2 cm, końcówek włosów się nie da skleić, może jedynie zapobiec niszczeniu kolejnych pojedynczych włosów. zauważ że wraz ze wzrostem włosów taki rozdwojony włos będzie coraz dłuższy, tzn to rozdwojenie będzie się pogłębiało, dlatego lepiej już teraz się tego pozbyć póki rozdwojenie jest jeszcze króciutkie, też zapuszczam włosy, niestety regularne farbowanie, prostownica, suszarka itd robią swoje, pół roku temu podcinałam włosy, od tamtej pory po każdym myciu włosów (czyli codziennie) nakładam na nie jedwab, i poprawa jest znaczna, włosy się tak szybko nie niszczą, dlatego polecam ci taki sposób, tym bardziej że 1-2 cm co to jest? za miesiąc lub dwa odrośnie, a jeśli się nastawiasz na zapuszczanie włosów to chyba nie oczekujesz że urosną 10 cm w 2 miesiące? ;)

Gość Anq25
A ja bym chciała dom z basenem i służbę...i to za darmo najlepiej. Jak spalisz obiad to dodanie do niego czegoś jeszcze nie pomoże...spalone to spalone. Na zniszczone końcówki pomaga ich ścięcie. Raz rozdwojone będą się dalej rozdwajać i nic ich nie sklei. A wszystkie te specyfiki do końcówek są zapobiegawczo a nie uzdrawiająco stosowane i.....nigdy nie są tanie...