Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakaś tam babka

Znalazłam bieliznę w rzeczach męża

Polecane posty

Gość jakaś tam babka

Podajcie mi jakiś skuteczny sposób jak dowiedzieć się co tam robi ta bielizna? Nie chce pytać wprost bo mi nie powie jeśli to zdrada

Gość jakaś tam babka
a co koledzy męża mają robić w moim domu ? :O To nie jest niczyj dowcip, nie sądzę Podajcie mi jakieś pomysły kobiety, może którąś z was też to spotkało

Gość jakaś tam babka
prezent? :O te majty są wielkie, właściwie to nie majty a majciochy, jeśli prezent to na pewno nie na moją dupę

Gość może będzie
grał w firmowych jasełkach i to element kostiumu?

Gość jakaś tam babka
cholera, nie smiejscie sie dziewczyny tylko coś poradzcie w tematach o głupotach piszecie jak najęte, naprawdę mam zagwozdkę, jak go sprytnie podpytac ?

Gość jakaś tam babka
a jakieś pomysły jak go podpytać ?

Gość jakaś tam babka
do Tajemnicza moja teściowa jest bardzo szczupła ja też, a poza tym sory co to za pomysł galoty dla mamy na urodziny ? :O

Gość a ja bym......
schowaj mu te gacie i udawaj niewiniatko - jak prezent dla mamusi to cie zapyta czy gdzies ichnie widziałaś , jak nie zapyta to znaczy, że trefne

Gość jakaś tam babka
kurde, jego mama nie ma takiej dupy !! nikt z naszych rodzin takiej nie ma, to nie może być dla nich, poza tym kto normalny mamuśce majty kupuje

Gość pytam powaznie
czy te majty moga pasowac na jego dupe? kiedys kolezanka miala podobna sytuacje- okazalo sie ze maz lubial sie przebierac..... a jak nie to raczej zdradza- nie dosc ze z jakas wielka dupa to jeszcze u Ciebie w domu bo nic innego mi nie przychodzi do glowy

Gość pytam powaznie
poza tym jakie to majty zwykle jakies typowo damskie? stanik tez jest?

Gość haha dobre
"Nie chce pytać wprost bo mi nie powie jeśli to zdrada" - no fakt, moze wymyslic, ze to faktycznie dla mamusi :d albo od wspomnianego wieloryba a tak poważnie - to czy Twoj maz chcialby Cie zdradzic z kims, kto ma taki tyłek? No chyba, ze rzeczywiście ma jakiś fetysz

Gość jakaś tam babka
no może to jest jakiś pomysł, bo to rzeczywiście nie są jakieś "mamuśkowate" pantalony, tylko całkiem seksowne majtki, ładne, czerwone, koronkowe - z tym że WIELKIE

Gość jakaś tam babka
ostatnia wypowiedz była a propos przebieranek

prezent? te majty są wielkie, właściwie to nie majty a majciochy, jeśli prezent to na pewno nie na moją d**ę => może to sugestia :P Autorko, pomyśl logicznie, kto by zamieniał mniejszą dupcię, na większą. :P

Gość jakaś tam babka
pójdę jeszcze w spokoju się przyjrzeć temu gaciszczu

Gość pytam powaznie
ja tam bym sie zapytala wporst- bo dokladnie wiem kiedy mój kłamie jesli patrze mu sie prosto w oczy

Gość ja mysle że jest poprostu
fetyszystą

Gość jakaś tam babka
i jeszcze znalazłam stanik 90H

Gość powaznie pytam
wielkie majty i wielki stanik- albo poznal jakas puszysta babeczke ktora go pociaga- oj jest to mozliwe albo gacie wciaga na dupe a stanik wypycha

już pisałam z tym stanikiem to był podszyw ! znalazłam tylko majtki no więc obejrzałam je dokładnie - jak mówiłam dosyć ładne, czerwone, koronkowe, wyglądają na bardzo zadbane - mogły być używane, na pewno żaden prezent są bez opakowania tak jakby wciśnięte w szafce z ubraniami męża, poza tym nie mogą być dla mnie jestem bardzo szczupła, ślepy i głupi mógłby takie dla mnie kupić, przymierzyłam je obwinęłam się nimi dwa razy !!! to jakiś koszmar, one nie mogą pasować na mojego męża jest szczupłym facetem a poza tym - faceci nie mają bioder a to jest rozmiar na gigantyczną wybiodrzoną dupę - ja chyba nigdy nie widziałam gaci w takim rozmiarze, nie wierzę, że mąż może mnie zdradzać z takim czymś ale w takim razie co one tam robią ? podpowiedzcie mi do cholery jak go podpytać o te fest majciochy ? żeby jakoś się wygadał albo zdradził, ale nie domyslił, ze znalazłam ?

Gość ...głupie pytanie...
jak podpytać? Podpytać to można co kupić na prezent itp. Jeśli Cię zdradza to myślisz, że przypadkiem się wygada i Cię naprowadzi? nie wierzę, że to nie jest prowokacja Chyba oczywiste, że zapytać Go o to. Ewentualnie zacznij szukać grubej przyjaciółki męża, ale nie wiem co Ci to da.

Gość pytam powaznie
a moze to faktycznie kawal kolegow? dali mu na jakas okazje dla jaj on tego nie wyrzucil upchnal w szufladzie i zapomnial?