Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszelka na plazy smutna

Moj chlopak ma dziecko z inną kobietą.

Polecane posty

Gość a ja bym .
robisz z tej laksi potwora a on tez nie jest bez winy. gdyby chcial widywac dziecko to by widywal. ale do tego moze potrzeba malych poswiecen. napewno nie pracuje 24h i znalazlby czas. ale pewnie woli siedziec w domu i moze czekac az ona mu dziecko przyprowadzi

On pracuje i studiuje wieczorowo:O

Ale ja wcale nie mowie, ze on jest bez winy... Sama uwazam, ze niektore rzeczy powinien zrobic, rozwiazac inaczej i nawet mu to mowilam...

Gość a ja bym .
ale troche wolnego czasu ma. a dziecko chyba nie ma zbyt wielu zajec wiec zawsze moga sie spotkac.

Ale dlaczego ta kobieta robi takie rzeczy? Dlaczego wykorzystuje wlasne dziecko?

Nie rozumiem jak mozna wlasne dziecko tak wykorzystywac...

Gość a ja bym .
nie wykorzystuje dziecka tylko ty jetses przewrazliwona i za bardzo po stronie swojego chlopaka. pozatym wydaje mi sie ze to prowo.

Uwierz, to nie jest prowokacja... niestety. A Tobie nie wydaje sie, ze ona wykorzystuje to dziecko? Moze rzeczywiscie stoje troche po stronie chlopaka, ale wydaje mi sie, ze ona naprawde nie jest w porzadku. Gdyby byla takwa w porzadku, to chociaz do mnie by nie wypisywala takich przykrych rzeczy...

ale Wy wszyscy tylko jej bronicie... uwazacie, ze to on wszystkiemu jest winien? dlaczego?

Gość to jest prowokacja

Gość na litość ....
co wy za bzdury wypisujecie! Znam kobiety, które zrobią dosłownie wszystko byle tylko uniemożliwić facetowi spotkanie z dzieckiem a kase doją. Współczuje autorko. Jest organizacja, która zajmuje się prawami ojca, możecie się do nich zwrócić

Na litość, a nie wiesz gdzie moge znalezc ta organizacje? Uwiezcie, mi wcale nie jest latwo, ale nie moge patrzec jak moj chlopak sie z tym meczy... :( Ja go naprawde kocham...

Ale ona mi to pisala...

Gość muszelka nie zwracaj uwage na
ta ex. jej to wszystko i tak kidys wyjdzie bokiem

Gość przestań już tu smęcić
sieroto lepiej ściśnij za jaja swego chłopa drugą sirotę

Gość Do muszelki naiwnej
Otworz oczy dziewczyno. Twoj facet to doopa wolowa do tego frajer, ciekawa jestem jak brzmi wersja tej kobiety-potwora. Zostala smaotna matka na zyczenie tak? Hahaha wez sie ogarnij! Straszne ze wierzysz w wersje swojego pokretnego faceta. 1200 i nie moze widywac dziecka?? Kobito! W sadach ustala sie nie tylko alimenty ale rowniez widzenia. Przyjmij do wiadomosci ze Twoj facet tylko udaje ze mu zalezy na dziecku. Przykro mi ale ludzie sie nie zmieniaja. On kiedys tak postapi z Toba. Znam takie przypadki. A te smsy ktore piszesz ze dostalas-nie wierze ale jesli to ona to pisze zeby Cie wkurwic bo Ciebie tez nienawidzi, tak jak jego. Sorry ze stoje po stronie kobiet ale sama jestem dzieckiem z rozbitej rodziny, ojciec wypial sie na mnie jak bylam bardzo mala. Ciekawe co opowiada swojej niuni, jaka moja matka byla okropna i wogole. A prawda taka ze to on chlal i niczym sie nie interesowal.

Gość migdałowe oczy
ręce opadają,wytłumaczenie ślubu nie było bo papierów nie chciało sie załatwić ,to jakaś dziecinada,wydaje mi sie że facet zrobił dziecko a wiązać się nie chciał,znajomym naopowiadał bzdur a oni teraz je tobie opowiadają,i tyle,zazwyczaj jak kobieta wrabia kogoś w dziecko to chce slubu, związku a nie sobie życie mota bo po co,a pozatym on musiał uznać to dziecko skoro płaci alimenty a widzenia z dzieckiem mozna egzekwować i tyle,jak się chce to można,on olewa to wszystko żeruje na twoim wspólczuciu i nic nie robi a swoją droga skąd ta laska ma twoj nr tel że ci takie wiadomości wypisuje? naiwna kobietka z ciebie