Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wriachwriachwriach

Muszę się komuś wyżalić !

Polecane posty

Gość wriachwriachwriach

Opowiem Wam o kłotni jaka zaszła między moim chłopakiem a mną : Przyszedł po mnie i mieliśmy iść na spacer (nie wiem czemu,ale mój chłopak nie bardzo lubi wychodzić) ,poszlismy do parku. Chciałam usiąść na ławce,ale on z wielkimi nerwami,że nie będziemy siedzieć skoro tak bardzo chciałam iść na spacer :|. No więc zapomniałam o sprawie i szliśmy dalej. Rozmowa nie bardzo nam się kleiła. Poszliśmy dalej. W parku była duża mgła i nikogo nie było. Przeszliśmy kawałek drogi,po czym stanęłam i mówie do niego,że chce stać. A on znowu z tekstem o spacerze,zapytał się mnie idziesz? nic nie odpowiedziałam i poszedł ! Zostawił mnie samą w środku ciemnego parku ! Usiadłam na ławce,przyszedł i znów zapytał czy idę? Znowu nic się nie odezwałam,więc poszedł. Napisałam mu sms-a żeby poczekał. Poczekał i szliśmy. Bez słowa. Myślałam,że pójdziemy gdzieś i to wszystko wyjaśnimy.A on odprowadził mnie do domu i poszedł...znowu mnie zostawiając,poszłam w drugą stronę,nawet za mna nie poszedł,nie obejrzał się :( ... Czy ja przesadzam,czy on ma mnie naprawdę szczerze w dupie ? :(

Gość lila21
Szczerze to nie czaję twojego kolesia, o co mu poszło? a kłociliście się wcześneij o coś, albo prosiłaś go bardzo o to żeby poszedł z tobą na spacer?

Gość wriachwriachwriach
Nie kłociliśmy właśnie. Dodam,że jestem z nim rok,a czasami czuje,że w ogóle nie jest mu potrzebna :(. Choć bardzo go kocham..

Gość lila21
Ja też chodzę z chłopakiem rok i przyznam się żę on też ma takie odchyłki, a i też bardzo go kocham , a to już taki typ człowieka, pogodziłam się z tym, bo on czasem ze mną też nie ma lekko

Gość wriachwriachwriach
Mam tak samo. Nie wiem już co mam myśleć. On ma mnie gdzieś... naprawdę :(

Gość wriachwriachwriach
Tak w gruncie rzeczy,to też tak myślę :(

Gość lila21
ale czego się jej miał wstydzić, przecież rok ze sobą są, to musiał by się z nią chyba po 'ukratku' spotykać no a jeszcze na spacerze w parku nikogo nie było jak pisała

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhh
mam dokladnie to samo prosze go o wyjscie do parku, awantura, obraza sie, bo mu sie nie chce, ale ok idziemy... nie odzywamy sie do siebie caly czas, usiadziemy na lawce to siedzi i czeka az wstaniemy i pojdziemy do chaty ;/ jak Wasi maja na imie? ;/

Gość o mamo LOL
czekał poszedł przyszedł czekał poszedł przyszedł co to ma być?:D głupie flądry tu piszą....

Gość lila21
mężczyźni mówią ze nas kobiet jest cięzko zrozumiec a ich tym bardziej

Gość lila21
o mamo lol jak nie chcesz pisac tu to wyjdź

wstydzi sie dlatego nie chce nigdzie wychodzic i woli siedziec w domu. kluczowa sprawa jest to, ile macie lat? czasami chlopak po prostu nie jest dojrzaly i wstydzi sie ze ma dziewczyne a nie dlatego, ze jestes pasztetem :P dziwne, ale tak sie zdarza

Gość wriachwriachwriach
Najwidoczniej jesteś za mało inteligentny,żeby zrozumieć to co napisałam :). Mój Kamil.

Gość olalalallalala
Mam ten sam problem. Woli siedzieć w domu,co ja kurwa nie potrzebuje juz wyjsc ?

Gość polny kwiatekkk
po pierwsze: jeśli to nie jest prowokacja, to autorka ma naprawdę tyle w głowie, co... po drugie: dziewczyna zachowała się o wiele bardziej niezrozumiale od chłopaka. po trzecie: jestem kobietą :D po czwarte: wasz "związek" zapewne za moment się skończy z takimi relacjami i porozumieniem.

Gość wriachwriachwriach
Lila ja mojego w ogóle nie rozumiem.. Sam nie wie czego chce... Zostawia mnie nie patrząc na to jak mogę się czuć...

Gość lila21
dziewczyny ale na początku było tak żę wszędzie razem wychodziliści, imprezowaliscie itd a teraz woli siedzieć w domu tak ? bo ja tak mam

Gość wriachwriachwriach
polny kwiatek żadna prowakacja...może dziwne,ale prawdziwe... dlaczego wg. Ciebie zachowałam się niezrozumiale ?

Gość wriachwriachwriach
Tak ! Kiedyś codziennie jakieś spacerki,wyjścia coś... a teraz nie ...

Gość lila21
a próbowałas pogadac tak na spokojnie z nim

Gość jesteście głupie babska
i kręcicie te swoje problemiki z gówna a faceci nawet tam żadnego problemu nie dostrzegą. bo prościej myślą a wy tu skamlecie jak niepokryte kotki w rui :D:D:D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość lila21
bo ja prubowałam ale odpowidz była tak ze jest zmeczony i woli sobie posiedziec w domku

moim zdaniem zachowywal sie tak na spacerze, bo byl zly ze wyszliscie i chcial pokazac ze lepiej jest siedziec w domu. wydaje mi sie, ze chlopak nie ma wiecej niz 20 lat i nie mial duzo dziewczyn prawda? :)

Gość lila21
no własnie chłoapki myśla ze dla nich jest wszystko proste, a dla kobiet nie i tak już jest no !!!!

Gość wriachwriachwriach
Próbowałam.. Ale z nim nie da się na spokojnie..Ma ten swój honor ! NIGDY!!! nie przyszedł do mnie,nie przeprosił.. Zazwyczaj to on czeka na mnie... Tiaa,może robie problem z niczego,ale czy on nie widział,że bylam smutna ? Chyba tyle potrafi zrozumieć.

Gość o mamo LOL
poszedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedłposzedł przyszedł czekał poszedł przyszedł :D

mowia, ze dziewczyny sa skomplikowane, ale moim zdaniem facetow tez ciezko zrozumiec :O