Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oi Oi Oi

Boję się 1 razu!

Polecane posty

Witam. Mam 18 lat i jeszcze nie współżyłam z żadnych chłopakiem ponieważ, chcę oddać się komuś kogo będę naprawdę kochać. Mam chłopaka od pewnego czasu, tzn znamy się ponad pół roku jestem z nim dopiero miesiąc, i czuję że to ten którego sobie wymarzyłam. Chciałabym mu oddać to co mam najcenniejsze czyli dziewictwo ale strasznie się boje po 1. to bólu i po drugie wstydzę się. Nie wstydzę się tego, że jestem dziewicą bo jestem z tego dumna tylko jak już dojdzie co do czego, jak będzie mnie bardzo bolało czy go to nie zdenerwuje? albo jak poleci mi krew, to nie będzie obciachu? Proszę o szczera odpowiedź, bez żartów.

Gość malutkaaa23
myślę, że skoro go kochasz to nie powinnaś się wstydzić. krew nie występuje u wszystkich kobiet, ból również. wystarczy długa gra wstępna i będzie naprawdę cudownie. :) powodzenia . :)

Nie ma czego się bać ani wstydzić.Bo sex jest super.Ale też zależy od chłopaka czy zachowa się jak mężczyzna czy tylko jak samiec który chce sobie ulżyć :classic_cool:

Gość taka moja rada
A ja Ci radze jeszcze troche poczekac z samym seksem. Jezeli masz watpliwosci to po co ? Wierz mi ze przyjdzie taki moment, ze bedziesz tego chciala cala soba... cudowne uczucie. I bedzie co wspominac:) A do tego czasu korzystaj z seksu oralnego ;)

Gość Iwona Katowice
wstydzisz sie bolu i krwi? wiec poczekaj :) Widocznie jest za wczesnie... Zastanow sie dobrze

Gość basia_123456
Pogadaj z nim, powiedz mu czego sie boisz. To Was zblizy. Zastanow sie czy on Cie kocha. Jezeli tak, to Twoje dobro bedzie najwazniejsze.

Gość polly dolly
" jak będzie mnie bardzo bolało czy go to nie zdenerwuje?" Coooooooo? Oddajesz mu wazna czastke siebie! Piszesz, ze to rozumiesz. A Tu takie pytanie? Dziewczyno zastanow sie, z kim chcesz przezyc swoj pierwszy raz, jezeli w ogole uwazasz ze on jest zdolny do tego zeby sie zdenerwowac!?!?!?!?! To chyba nie warto. Hmm? Jak dla mnie cos tu nie pasuje... Jezeli to dla ciebie takie wazne to czekaj na pewnosc! Pamietam moj pierwszy raz. Powiedzialam mojemu chlopakowi ze strasznie boli, a on po prostu mnie przytulil i nic nie mowil, bo najwazniejsze byly moje odczucia:)

Gość olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie bedzie obciachu jezeli on traktuje cie powaznie

Gość pogadaj z nim
rozmawialas z nim o tym? co on na to?

Gość ta spontaniczna
postaw na spontaniczność (ale z zabezpieczeniem) a bedzie dobrze!!

Gość jolie copine
"Ale też zależy od chłopaka czy zachowa się jak mężczyzna czy tylko jak samiec który chce sobie ulżyć " Zgadzam sie w 100%

Gość veroni_ka
"Ale też zależy od chłopaka czy zachowa się jak mężczyzna czy tylko jak samiec który chce sobie ulżyć " Zgadzam sie w 100% JA TEZ