Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SFFFFFEFERGEGE

ZDRADA matki.....

Polecane posty

Gość SFFFFFEFERGEGE

Nie jedna mezatke zaliczyłem,jestescie takie latwowierne i takie latwe, zeby was miec starczy troszke czułych słów, kwiatów komplementow (chociaz nieraz to sciema-czego sie nie robi zeby zaliczyc). Starczy was rozmarzyc ,pokazac ile sie ma pieniedzy i kazda mezatka jest moja. Jesteście zwyklymi szmatami, i niedobrymy matkami. Jestescie dla mnie wyrodnymi matkami a/Bo która kochajaca matka puszcza sie,robi loda obcemu facetowi i potem caluje dziecko. b/Kochaja matka nie bedzie ryzykowac rozlecienia rodziny dla 20min seksu. p.s Nie pozostaje mi nic innego jak dalej wam wciskac bajery,kwiaty itp, byle zaliczyc chociaz dla mnie sczezze to jestescie szmatami.Ale za to was kocham ,sry nie was tylko szybki sex bez zobowiazan. A PONOC DZIECI SA DLA KOBIET najważniejsze!

Gość SFFFFFEFERGEGE
Najsmutniejsze chyba jest to, ze ta zdrada to nie tyle poniżenie męża przez żonę, ile upodlenie i kobiety, i jej męża, i ich dzieci, i ich rodziców w oczach tego z którym zdradzacie. Nie mam żadnego znajomego który będąc „doprawiaczem rogów”, wyraża się z szacunkiem o swej zamężnej(lub będącej w związku) kochance - zawsze kwituje ją jako: "ale ku.re.wka mi się trafiła. Człowieku ma 2 dzieci, i męża. Czaisz?, on tyra, dzieci czekają na mamusię a ja ją j**ię przez czas jej nieobecności w domu.” Tak to wygląda od strony kochanka, kobieta jest zawsze tylko ciałem. Zawsze z ust takich słyszę szczerą pogardę i cynizm wobec życia.

Gość bleeeeeeeee 123
nie starczy, tylko wystarczy... starczy może być wiek :/

Gość a propo
masz 100 % rację ale trzeba dodac ze faceci tez zdradzają swoje żony z panienkami lub innymi mężatkami i też upadlają swoje rodziny, swiat sie szmaci

Gość tragedia w pięciu aktach
kiepski jesteś 20 minut seksu faktycznie, żeby zostawać kochanką, takiego byle-czego w łóżku, to źle świadczy o tych kobietach

Gość Bella Mamusia
a gdzie są dzieci? np jedno 1,5 a drugie 4 lata? niania je bawi???

Gość y6u65utu6u
niania bawi a ty w tango...

Gość Bella Mamusia
No widzisz, a ja bym nie dała dziecko niani..byłoby ze mną:) I nie wyobrażam sobie miec 1 czy 2 letnie dziecko i zamiast czas spędzac z nim, bo czas dziecka mija (szybko rośnie, nim się obejrze będzie miec 20 lat), to z jakimś kochankiem:O.. no ale ja to kosmitka:P

a/Bo która kochajaca matka puszcza sie,robi loda obcemu facetowi i potem caluje dziecko . b/Kochaja matka nie bedzie ryzykowac rozlecienia rodziny dla 20min seksu. swieta prawda.Jestem matka i mimo ze nie mezatka nigdy nie zdradze ojca mojego synka.Zamiast uciekac od problemow w malzenstwie do lozka innych facetow powinny wspolnie z malzonkami rozwiazywac te prblemy.Zycie to nie bajka ale trzeba zyc tak,by nie ranic bliskich.To oni sa najwazniejsi.

Gość ala ma koty dwa
20 minut seksu mnie rozwaliło,ale z ciebie ogier,dlatego niejedną zaliczyles,bo zadna juz nie chciala powtórki moim zdaniem-albo jestes dorosły i żałosny,albo głupi gówniarz