Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gazia

Jak ładnie nosic siwy łeb?

Polecane posty

Tak bardzo chce nosic swoje siwe włosy, ale w taki sposób by ;udzie nie mysleli, ze zapadłam na jakąs ciężka depreche lub schize. I tak uwazaja że sie nie maluje to mam fymla. Więc co mi radzicie? nie chce juz malowac kudłów, o nie!

Bo0 jak zaczne nosic siwy łeb , to zaraz zaczna gadac, no tak ta to ma schize jak diabli. Więc jak nosic siwy łeb by nie szokować, ze niby mi odwaliło. Nie chce by myśleli , ze mam depreche. ja po prostu chce byc normalna starsza kobitką. No tak.

Ale nie nakręcony łeb loków, i do tego spódnica z ogromnym rozporem, jak to czynia staruszki, tylko zwyczajnie siwy, ale nie schizo....ja nie wiem, tak na serio....

jednego dnia po prostu wyjde z siwym jak blada gołebica łbem, a tu..plum, oj bidaczka jaka musi miec depreche. Ja tak nie kce! :( To co radzice?

Ni ekłade na siebie skalpu, tylko skalp jest na łbie, a postanowiłam, ze skalpu to ja juz nie kce. [ryk-al etaki umiarkowany ]

Daj spokój,a co Cię obchodzi co se ludzie pomyślą? Może pomyślą,a może nawet nie zauważą.Twój łeb i już.

Nie chce sie bawic w staruszkę, ale być normalna nie wypicowana siwą kobietą, no nie matroną, tylko jak wskoczyc w te siwiznę...

I jak zwalic ten rudy ufarbowany skalp, no jak. Moja siostra ma wiecej lat ode mnie i to mnie zmobilizowało do noszenia siwizny. tak od teraz macie do czynienia ze siwa , bialusieńko siwa kobieta.

NNo to se pogderałam. Czy to oznacza że mój wyhodowany fyml sie rozrósł do niebotycznych rozmiarów , nie wiem.

A co do golarki to jest nie zły pomysł. jednego dnia skosze te siano na głowie, podlecze skóre i wyrosnie mi armia siwych jak śnieg kudłów.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- Z A M Y K A M T E M A T _________________________________________________________________________