Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw

bardzo ważne

Polecane posty

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw

siema wszystkim nie wiem za bardzo jak to napisać ale powiem krótko pewnie znacie taki film jak egzorcyzm emili rose ja o nim usłyszałem gdzieś tam od kolegi że taki fajny i wgl mówił żebym go obejrzał bo warto dał mi nawet pendrive z tym filmem więc go po jakimś czasie obejrzałem to był chyba najgorszy błąd ten film mi tak głowe zrył że masakra miałem takie głupie lęki nie mogłem potem spać budziłem się kilka razy o 3 w nocy a to jest godzina szatana tak jak w tym filmie głowna bohaterka też o 3 sie budzilła miałem coś takiego dziwnego że leżałem sobie w łóżku i się nagle czegoś bałem usłyszalem jakiś szmer wiecie jak to jest w nocy wszystko dobrze slychać i już się bałem mam 17 lat i to mi sie wydawało dziwne . Postanowiłem komuś o tym powiedzieć ale nie miałem komu bo zaraz by mi nikt nie wierzył ale któregoś dnia zostalem na religii po lekcji w klasie i opowiedziałem wszystko katechecie on się mnie zapytał czy wywoływałem kiedyś duchy powiedzialem że tam jak byłem mały i głupi to może tam jakieś głupoty były ale nie pamiętam poczym on dał mi jakaś tam modlitwe i kazał się modlić za jakaś zmarłą osobę po jakimś czasie to mineło te lękki i wgl ale naprawde to nie są bajki to było ok straszne chłop 17 lat i się tak panicznie bałem ze musialem w pokoju lampkę włączyć

Gość v3WFV BA
poprostu film wywarl na tobie ogromne wrazenie ja po niektorych filmach tez nie moge dojsc do siebie

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw
moze i wywarl wrazenie ale ja naprawde sie tak balem i czemu sie budzilem o 3 ja naprawde mysalem ze zemna jest cos nie tak ten paniczny strach , czytalem nba forum ze inni ludzie tez tak maja po tym filmie

Ja przez niektóre horrory też byłem ciepła klucha :o Apropo...jak jeszcze do podstawówki chodziłem,to oglądaliśmy w nocy u kumpla horror o psach...jak wracałem do domu i usłyszałem szczeknięcie,mało nóg nie pogubiłem :)

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw
ja was rozumiem ale jak wytlumaczycie to ze spalem sobie i mi sie szczelnie domkniete onko otworzylo w zimie w tedy to ja juz mysalem ze starych obudze boze to byl koszmar dziewczyna prawie zemna zerwala

kurcze, ja to ogladalam z moja kolezanka.. mnie wcale to nie ruszylo... moja kolezanka natomiast miala podobnie do Ciebie.. minelo jej po jakims czasie...

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw
no jak to opowiadalem potem mojej siostrze to sie zemnie smiala dziewczyna mi tylko wierzyla ze sie zemna cos dzieje

Gość saaaaaaaaaaaaaaalw
ten film jest chory na maska nigdy mnie tak nic z rownowagi nie wyprowadzilo jak ten film bylem kurwa taki przestraszony jak male dziecko masakra tego pendrive od kolegi z tym filem polamalem a mu takiego kopa zajebalem w dupe ze przez tydzien nie mogl siedziec

Gość zdzichhhh
wspaniały film juz go ogladałem 10-razy i czuje się swietnie

Gość Do autora ...
To nie oglądaj takich filmów, skoro ma to na ciebie taki wpływ. Zresztą film to fabuła, wymysł, wyobraźnia a nie życie. Uważam, że dałeś sie wciągnąć własnej wyobraźni i omotać. Dopóki nie potrafisz spojrzeć na takie treści z dystansu, to lepiej ich nie oglądaj. Najpierw zakoduj (nabierz przekonania, uwierz) sobie granicę fikcji i rzeczywistości, tak żeby podświadomość nie reagowała na rzeczy i sytuacje nierealne, nieprawdziwe, wymyślone.